Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 12. Vineri, 8 decembrie, ora 18.30: CSM Galați – CSM Târgu Jiu. Noam Weinberg: “Mergem acolo încrezători. Ştim că urmează o partidă importantă pentru noi. O victorie acolo ne-ar putea menține șansele de calificare în TOP 10”

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Galați, acolo unde astăzi se vor confrunta cu CSM Galați. Partida contează pentru etapa a 12-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 și va începe la ora 18.30. Meciul poate fi urmărit pe canalul de youtube FRBTV. “Mergem acolo încrezători. Ştim că urmează o partidă importantă pentru noi. O victorie acolo ne-ar putea menține șansele de calificare în TOP 10”, a declarat la conferința presă care precede partida de la Galați, Noam Weinberg.

Baschetbalistul CSM Târgu Jiu a mai spus că partida de la Galați este una foarte importantă pentru gruparea gorjeană, iar o eventuală victorie la Galați ar propulsa echipa în lupta pentru un loc în Top 10 în acest sezon. Extrema de forță a CSM-ului are încredere în echipa sa că poate obține maximum din deplasarea de la Galați. 

Noam Weinberg, CSM Târgu Jiu: “Mergem acolo încrezători, dar suntem destul de umili. Ştim că urmează o partidă importantă pentru noi care ne-ar putea menține șansele de calificare în TOP 10. Întâlnim o echipă foarte bună. Va fi destul de dificil să intrăm în play-off, dar, chiar dacă rămânerea în prima ligă este obiectivul, noi jucătorii avem foarte mare încredere în ceea ce poate realiza acest grup. Niciun meci în această ligă nu este ușor, în special împotriva ecihipelor care joacă acasă. De asemenea, noi, în deplasare, nu ne-am găsit un ritm constant, dar mergem acolo cu credința că putem câștiga acest meci. Scopul nostru este să începem în forță și să fim constanți pe parcursul celor 40 de minute”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA  A
ETAPA 12
GALAȚI, SALA DUNĂREA
VINERI, 8 DECEMBRIE 2023, ORA 18.30
LIVE FRBTV
CSM GALAȚI -CSM TÂRGU JIU

Comment here