Baschet

LNBM Getica 95. Astăzi, ora 18.00, meciul 4: Laguna București – CSM Târgu Jiu

Zi de meci pentru CSM Târgu Jiu în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Echipa pregătită de Adrian Roșu va disputa meciul 4 din seria de  play-out cu Laguna București. Baschetbaliștii gorjeni conduc seria cu 2-1 și au șansa de a încheia astăzi conturile cu echipa din București. Meciul începe la ora 18.00 și poate fi urmărit pe canalul FRB TV. 

CSM Târgu Jiu a înregistrat două victorii consecutive în play-out și au preluat conducerea seriei. Băieții lui Roșu conduc acum cu 2-1 la general și sunt la o victorie distanță de a închide seria cu Laguna, ceea ce ar însemna și finalul acestui sezon. În cazul în care lucrurile nu merg așa cum și-ar dori antrenorul Adi Roșu, seria revine, pentru meciul decisiv, la Târgu Jiu, meci care se va disputa pe 22 mai. Baschetbaliștii lui Adi Roșu au arătat însă foarte bine în ultimele două meciuri, în care efectiv s-au descătușat, după perioada mai puțin bună cu Galați și Focșani, și par hotărâți să încheie seria în acest weekend. 

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu: ”Am reușit să legăm două victorii, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Se pare că băieții s-au mai descătușat puțin. Astăzi, va fi o cu totul altă partidă, pentru că este ultima șansă pentru echipa gazdă de a rămâne în această serie. Noi am încercat să ne recuperăm cât am putut de bine. Sper ca la final să ne bucurăm de o nouă victorie”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT / TURUL 3
MECI 4
BUCUREȘTI, LUMINA ARENA BUCUREȘTI
DUMINICĂ, 19 MAI 2024, ORA 18.00
LIVE FRB TV 
ABC LAGUNA BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU

Comment here