Baschet

LNBM, Etapa 9 / Joi, 8 decembrie, ora 18.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu / Porter Troupe: ”Este o nouă oportunitate de a obține o victorie. Trebuie sa jucăm cât mai organizat și cu multă pasiune pentru a învinge Sibiul”

Săptămână plină pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu. Băieții pregătiți de Porter Troupe și Claudiu Alionescu au două partide programate în decurs de patru zile. Prima partidă este programată pentru joi, 8 decembrie, de la ora 18.00, cu CSU Sibiu, iar cea de-a doua la finalul săptămânii, duminică, 11 decembrie, cu CSM Petrolul Ploiești, tot de la ora 18.00. În ceea ce privește disputa cu CSU Sibiu, meci care contează pentru etapa a-9-a din Conferința A din Liga Națională, Porter Troupe se așteaptă la o confruntare dificilă, dar speră ca în acest moment greu prin care trece echipa, suporterii să vină la sală și să-i susțină pe jucătorii săi. ”Avem nevoie de suportul fanilor, au fost tot timpul lângă noi, au fost și în perioadele bune, îi așteptăm să fie alături de noi și acum, în timpuri mai puțin bune. La fel ca și fanii echipei noastre și jucătorii vor să câștige acest meci”, a declarat Porter Troupe. 

Chiar dacă nu au înregistrat nicio victorie în această stagiune și situația din clasament este una apăsătoare, staff-ul echipei în frunte cu Porter Troupe a încercat să mențină o atmosferă cât mai bună în vestiar. Porter a discutat cu baschetbaliștii săi la antrenamentele premergătoare acestei partide în încercarea de ai focusa cât mai mult pe jocul colectiv și pe necesitatea deblocării situației din clasament. Porter le cere jucătorilor săi determinare, o bună organizare pe toată durata partidei, dar și o atenție sporită la mingile pierdute, capitol la care gruparea gorjeană a păcătuit destul de mult în ultimele partide.”Meciul cu Sibiul trebuie să-l privim ca pe o nouă oportunitate de a obține o victorie. Jucăm acasă și putem obține victoria. Pentru asta trebuie să continuăm să jucăm ca o echipă, să jucăm organizați și trebuie să punem multă pasiune în jocul nostru. Am jucat cu Sibiul în cupă, când am făcut un meci bun timp de 3 sferturi, dar acum trebuie să facem un meci complet pentru a obține victoria”, a mai declarat Porter Troupe.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2022-2023
Conferința A
Etapa a-9-a

Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Joi, 08.12.2022 / Ora 18.00
Live FRBTV
CSM TÂRGU JIU – CSU SIBIU

Comment here