Baschet

LNBM, Etapa 27(meci restanță) / Marți, 19 aprilie, ora 17.00 / CSM Focșani – CSM Târgu Jiu / Claudiu Alionescu: ”Mergem la Focșani să câștigăm meciul pentru a ne consolida poziția în clasament”

Deși ar fi trebuit să fie o săptămână de pauză în Liga Națională de Baschet Masculin, în această săptămână se dispută mai multe partide din primul eșalon baschetbalistic al țării, toate fiind partide restante din acest sezon. Și CSM Târgu Jiu are de disputat un meci restanță, în deplasare, cu CSM Focșani. Confruntarea de la Focșani contează pentru etapa a-27-a din LNBM și este programată pentru marți, 19 aprilie, de la ora 17.00. ”Mergem la Focșani să jucăm pentru a câștiga meciul și pentru a ne consolida poziția în clasament”, ne-a declarat antrenorul gorjean Claudiu Alionescu, care a prefațat astfel meciul de la Focșani.

CSM Târgu Jiu își încheie seria meciurilor din deplasare, din sezonul regulat al Ligii Naționale, cu un meci destul de dificil, pe terenul echipei CSM Focșani. Băieții lui Claudiu Alionescu au parte de încă o deplasare lungă și dificilă, dar merg la Focșani cu gândul de a câștiga partida pentru a-și consolida poziția din clasament. Antrenorul echipei noastre a studiat bine jocul echipei adverse și crede că o apărare agresivă pe tot parcursul meciului poate fi cheia către un succes pe terenul echipei din Focșani. 

Claudiu Alionescu, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Este ultima deplasare din acest sezon, și este una destul de grea, la Focșani. Întâlnim o echipă incomodă, o echipă cu o linie de clasament aproximativ cu a noastră și o echipă care a plecat câștigătoare de la Târgu Jiu. Ne așteaptă cu siguranță un meci dificil, într-o sală nu tocmai primitoare. După deplasarea de la Constanța, nu am avut prea mult timp la dispoziție să pregătim acest meci, dar este clar faptul că pentru a putea câștiga este nevoie, în primul rând, să ne ridicăm niveul apărării. Focșani este o echipă ce dispune de un nucleu buni de jucători, cu experiență, fără o poziție clasică sub panou, dar cu aruncători foarte buni, iar la acest aspect trebuie să fim foarte atenți. În ceea ce ne privește, sper că i-am făcut pe jucători să înțeleagă importanța meciului. Mergem la Focșani să jucăm un baschet colectiv, pentru a putea câștiga și pentru a ne consolida poziția în clasament.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN 
Focșani – Sala Polivalentă
Etapa 27 – Meci restanță / 19 Aprilie 2022  / Ora 17.00
LIVE pe FRBTV 

CSM Focșani  – CSM Târgu Jiu

După restanța de la Focșani, CSM Târgu Jiu va încheia sezonul regulat cu un meci pe teren propriu, pe 29 aprilie, cu Steaua București.

Comment here