Baschet

LNBM, Etapa 23 / CSM Galaţi – CSM Târgu Jiu 72-77 / Kendarrius Hamilton: „A fost un meci foarte intens. Mă bucur că am reuşit să câştigăm”

CSM Târgu Jiu s-a impus sâmbătă, 12 martie, pe terenul echipei din Galaţi, scor 77-72. Pentru gruparea gorjeană a fost cea de a şasea victorie din actuala stagiune a Ligii Naţionale. Unul dintre artizanii succesului de la Galaţi a fost Kendarrius Hamilton, fostul jucător al echipei din Galaţi. Baschetbalistul american a fost cel mai bun jucător al grupării gorjene, cu 20 de puncte marcate, 5 recuperări şi +14 index de eficienţă, în cele aproape 32 de minute petrecute pe parchet. 

Kendarrius Hamilton a revenit în Sala Dunărea din Galaţi, dar de acestă dată ca adversar al echipei gălăţene, acolo unde a avut primul contact cu baschetul din România. Hamilton a înscris 20 de puncte contra fostei sale echipe şi a contribuit decisiv la victoria CSM Târgu Jiu pe terenul Galaţiului. La finalul meciului, bucuros de victorie, Kendarrius ne-a acordat un scurt interviu. 

Felicitări, Kendarrius Hamilton! Pentru victorie şi pentru evoluţia ta din acest meci! Cum a fost revenirea la Galaţi!

Kendarrius Hamilton: Mulţumesc mult! Mă bucur că am reuşit să câştigăm. A fost o experienţă plăcută să ma întorc la Galaţi, pentru că aici a fost prima mea experienţă, primul meu contact cu baschetul din România. M-am bucurat de reîntâlnirea cu coach Nini, dar şi să câştigăm împotriva lui a fost un sentiment plăcut.

Kendarrius, cum a fost meciul cu fosta ta echipă?

Kendarrius Hamilton: A fost un meci foarte competitiv, în care am intrat cu mentalitatea potrivită. Un meci foarte intens, cu momente bune şi cu momente mai puţin bune, dar până la urmă important este că am câştigat.

Crezi că această victorie e declicul de care aveaţi nevoie?

Kendarrius Hamilton: Este cu siguranţă un imbold pentru meciurile ce urmează. Este un sentiment plăcut să câştigăm şi sperăm ca în meciurile următoarele să ne luptăm şi mai mult să obţinem rezultate pozitive.

 

Comment here