Baschet

LNBM, Etapa 22 / Duminică, 6 martie, ora 18.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu / Claudiu Alionescu: ” Va fi un meci greu, dar suntem pregătiți pentru această confruntare”

Baschetbaliștii pregătiți de Claudiu Alionescu revin pe teren propriu după trei meciuri consecutive disputate în deplasare și vor victoria în fața Sibiului. Duminică, 6 martie, de la ora 18.00, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSU Sibiu, într-un meci care contează pentru etapa 22-a din Liga națională.

Jucătorii formației noastre sunt hotărâți să repete meciul bun făcut în turul campionatului, atunci când s-au impus pe terenul ardelenilor, scor 87-80. Pe de altă parte, adversarul de duminică al formației noastre, CSU Sibiu, care a început mai greu această ediție de campionat, pare că și-a revenit și țintește un loc de play-off. La fel ca și gruparea gorjeană, și ardelenii au operat schimbări la nivelul lotului în ultima perioadă. Astfel, duminică seara se anunță un spactacol baschetbalistic interesant, la finalul căruia sperăm ca echipa lui Claudiu Alionescu să își treacă în cont o nouă victorie în Liga Națională. Antrenorul gorjean a studiat jocul sibienilor și știe cum poate fi contracarat adversarul de duminică. Claudiu Alionescu mizează și pe susținerea suporterilor gorjeni.

Claudiu Alionescu, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „Revenim acasă după o lună de zile și vom juca împotriva unui adversar ce luptă în vederea intrării în play-off. Sibiul are o echipă mult schimbată față de turul de campionat, cu un antrenor nou și o adiție de trei jucători străini, ultimul dintre ei venit chiar în această săptămână. Ne așteaptă cu siguranță un meci greu, dar și noi vom fi pregătiți. Sibiul este foarte bună pe jocul de tranziție, cu niște aruncători foarte buni, astfel că trebuie să acordăm o atenție acestor două aspecte. În ceea ce ne privește pe noi, trebuie să reducem semnificativ numărul de mingi pierdute ușor. Sper să avem de partea noastră suporterii, pentru că avem niște suporteri minunați, care mereu sunt alături de noi și ne dau un impuls atunci când avem nevoie, iar noi sper să-i răsplătim cu o evoluție și un sacrificiu fizic pe măsură, iar la final să le mulțumim cu o victorie”.

Comment here