Baschet

LNBM, Etapa 22 / Duminică, 6 martie, ora 18.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu / Adrian Roșu: „Sper să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv. Avem avantajul terenului propriu și publicul de partea noastră”

CSM Târgu Jiu va înfrunta la finalul acestei săptămâni pe CSU Sibiu, într-un meci din etapa 22-a din LNBM. Duminică, 6 martie, de la ora 18.00, baschetbaliștii formației din Târgu Jiu speră să obțină o nouă victorie în Liga Națională. „Meciul cu CSU Sibiu va fi unul dificil dificil, dar sper să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv” ne-a declarat Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu, care a prefațat confruntarea de duminică dintre CSM Târgu Jiu și gruparea din Ardeal. 

După o lună de zile, în care a jucat doar în deplasare, la Timișoara, Craiova și Cluj, CSM Târgu Jiu revine la Târgu Jiu pentru meciul cu CSU Sibiu, din etapa 22-a a Ligii Naționale. Adrian Roșu speră ca baschetbaliștii grupării gorjene să facă un meci bun și să își treacă în cont o nouă victorie. Oficialul gorjean mizează pe avantajul terenului propriu și pe aportul publicului.

Adrian Roșu, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „Meciul cu Sibiul va fi unul foarte dificil. Spuneam la început de sezon că parcursul Sibiului nu este unul real, că au avut accidentați și că își vor reveni până la final, lucru ce s-a adeverit. Totuși, noi avem avantajul terenului propriu și publicul de partea noastră. Nu am mai avut un meci acasă de fix o lună și sunt convins că publicul va veni cu o energie foarte buna alături de echipă. Sper să facem un meci bun și să obținem un rezultat pozitiv”.

Și căpitanul Porter Troupe mizează pe susținerea suporterilor gorjeni la partida cu Sibiul. Porter Troupe le-a mulțumit fanilor pentru susținere și îi cheamă la meci să fie alături de echipă.

Porter Troupe:”Vă mulțumim că ne susțineți și sunteți alături de noi pe tot parcursul sezonului! Duminică, avem în sfârșit o echipă completă și avem nevoie de voi încă o dată! Vom lupta până în ultima secundă! Vă rugăm să veniți și să ne susțineți și să luptați cu noi!”

Comment here