Baschet

LNBM, Etapa 15 / Sâmbătă, 15 ianuarie, ora 16.00(Digisport4) Steaua București – CSM Târgu Jiu / Jordanco Davitkov: „Avem un nou meci foarte important pentru noi. Vrem să continuăm meciul bun cu Constanța cu încă o victorie”.

CSM Târgu Jiu va încheia turul de campionat în Liga Națională cu un meci în deplasare, la București. Echipa pregătită de Jordanco Davitkov va juca cu Steaua București. Meciul, care contează pentru etapa a-15-a din LNBM, se va juca sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 16.00 și va fi transmis în direct de Digisport 4, dar și pe platforma de streaming FRBTV.

Meci important la finalul acestei săptămâni pentru baschetbaliștii grupării gorjene, care merg la București cu gândul de a obține un nou succes în Liga Națională, care să-i mențină în lupta pentru un loc de play-off. Elevii lui Jordanco Davitkov trebuie să treacă însă în ultima etapă a turului de campionat de Steaua București, o echipă dificilă, cu un obiectiv similar cu cel al grupării gorjene. Davitkov speră, ca după testarea obligatorie anticovid a jucătorilor, care s-a reintrodus la nivelul Ligii Naționale, să aibă tot lotul apt pentru această deplasare.

Jordanco Davitkov: „Avem un nou meci foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă cu același aspirații și cam la același nivel ca și noi. Au în componență un contingent bun de jucători ex-iugoslavi, plus doi jucători americani și un bulgar. Este o echipă destul de solidă. În ceea ce ne privește pe noi, în primul rând vrem să trecem cu bine de testare și să avem un lot complet de jucători la București. În al doilea rând vrem să continuăm meciul bun cu Constanța cu încă o victorie, în deplasare, dar pentru asta trebuie sa fim constanți în ambele faze”.

ETAPA 15 – SÂMBĂTĂ 15.01.2022
ORA 16.00 Live Digi Sport 4 și FRB TV 
Sala Mihai Viteazul București
CSA Steaua București – CSM Târgu Jiu

Comment here