Baschet

LNBM, Etapa 14 / Sâmbătă, 8 ianuarie, ora 18.30 / CSM Târgu Jiu – Athletic Constanța / Robert Bălăeț: „Sperăm într-o victorie sâmbătă” / REGULI ACCES

Sâmbătă, 8 ianuarie, CSM Târgu Jiu va susține în Sala Polivalentă primul meci din acest an pe teren propriu. Gorjenii se vor confrunta cu Athletic Constanţa, într-un meci care contează pentru etapa a-14-a din Liga Națională. Meciul va începe la ora 18.30, iar publicul are acces în anumite condiții.

Elevii lui Davitkov nu au altă variantă decât victoria în confruntarea cu echipa din Constanța, pentru a rămâne aproape de locurile de play-off. În ciuda înfrângerilor din ultima perioadă, Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, este convins că baschetbaliștii grupării gorjene se vor mobiliza pentru a obține un nou succes în Liga Națională. Oficialul clubului nostru are încredere în valoarea jucătorilor aduşi la CSM şi a adăugat că nu există un ultimatum pentru antrenor.

Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu: „Normal că există nemulţumiri, ar fi culmea să fim mulţumiţi după trei înfrângeri consecutive, din care un meci cred eu că puteam să-l câştigăm relaxaţi, cel de acasă cu Focşani. La Ploieşti a fost un meci spectaculos, dar, din păcate, încheiat fără victorie. Nu avem timp să luăm măsuri sau să vorbim prea mult pentru că urmează alt meci cu Constanţa, şi ar fi prea din scurt să facem schimbări. Sperăm într-o victorie sâmbătă şi atunci lucrurile o să fie ok. Nu există un ultimatum pentru antrenor, au existat tot timpul discuţii între noi. E normal, toată lumea vrea să câştige meciul. După aceea, vom vedea…Aveam aşteptări mai mari, dar spun încă o dată că avem jucători valoroşi, dar încă nu am reuşit să jucăm ca o echipă. Asta se vede! În momentul în care vom reuşi să evoluăm ca o echipă, în afară de primele cinci formaţii nu cred că ne poate bate cineva”.

REGULI ACCES 

Condiții de participare a spectatorilor la meciul cu Athletic Constanța

Conform Hotărârii CNSU Nr. 112 din 07.12.2021, accesul spectatorilor la meciul de baschet dintre CSM Târgu Jiu și ABC Athletic Neptun Constanța se va face respectând următoarele aspecte:

– Organizarea și desfășurarea competițiilor sportive pe teritoriul României, în spații închise sau deschise, poate fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-22,00, cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție”.

– Participarea este permisă doar pentru:
   – persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
   – persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
   – persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

CSM Târgu Jiu anunță că pentru meciul de baschet contând pentru etapa a 14-a din Liga Națională de Baschet Masculin, pe care îl va disputa în data de 8 ianuarie 2022, ora 18:30, în compania celor de la Athletic Constanța, se vor pune în vânzare bilete până la ocuparea a 50% din capacitatea maximă a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu. Având în vedere numărul limitat de locuri, prioritate vor avea abonații clubului nostru, aceștia urmând a avea locurile asigurate.

Vă reamintim că prețul tichetelor de acces este de 15 Lei – acces general și 30 Lei la Sectorul VIP, iar pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani accesul este liber, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev. La atingerea numărului maxim de spectatori admis în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, accesul în incintă va fi restricționat, astfel încât să se respecte prevederile legale în vigoare.

Comment here