Baschet

LNBM, Etapa 14 / Sâmbătă, 8 ianuarie, ora 18.30 / CSM Târgu Jiu – Athletic Constanța / Davitkov:”Este un meci foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l câștigăm”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă confruntare în Liga Națională. Pentru baschetbaliștii lui Jordanco Davitkov va fi al doilea meci din acest an și primul pe teren propriu din 2022. CSM Târgu Jiu va întâlni Athletic Neptun Constanța. Meciul contează pentru etapa a-14-a din LNBM și va începe la ora 18.30. 

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu revin pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu pentru primul meci pe teren propriu din acest an. Gorjenii vor să bifeze a cincea victorie din acest sezon. Pentru a obține un nou succes, elevii lui Davitkov trebuie să treacă de Athletic Constanța. În opinia antrenorului Jordanco Davitkov, CSM Târgu Jiu este obligată să câștige partida cu echipa de la malul mării pentru a rămâne in cursa pentru un loc de play-off.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu:”Este un meci foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l câștigăm pentru a rămâne în lupta pentru o poziție înaltă. Este bine pentru noi că între locul 7 și 13 sunt doar 2 victorii, dar trebuie să câștigăm pentru a rămâne acolo. Sperăm să jucăm mult mai bine decât în ultime două partide, cu Focșani și Ploiești, dar pentru asta avem nevoie de o evoluție constantă în ambele părți ale terenului. Constanța este o echipă bună care a făcut unele modificări recente în lot, dar până la urmă totul depinde de noi”.

Davitkov se poate baza pe tot lotul la acest meci. Titus Nicoară a revenit în lot şi este apt de joc pentru meciul cu Constanța.

Comment here