Baschet

LNBM, Etapa 12 / Sâmbătă, 18 decembrie, ora 18.30 / CSM Târgu Jiu – CSM Focșani / Porter Troupe: „Veniți alături de noi, să sprijiniți echipa. Vom da tot ce putem pentru a câștiga acest meci”

CSM Târgu Jiu se va confrunta la finalul acestei săptămâni cu CSM Focșani. Baschetbaliștii lui Davitkov țintesc o nouă victorie în Liga Națională. Jucătorii au tras tare la antrenamente și sunt hotărâți să își treacă în cont cea de a cincea victorie stagională. Căpitanul Porter Troupe este gata să-și conducă colegii, din teren, spre o nouă victorie în Liga Națională. Porter ne-a acordat un interviu înainte de meciul cu CSM Focșani. Cel mai iubit baschetbalist de la Târgu Jiu a făcut și un apel către fani să vină alături de echipă.

Te salut, Porter! Ce faci, cum ești? Pregătit pentru o nouă confruntare în Liga Națională?

Porter Troupe: Salut. Sunt bine, mă antrenez din greu și mă pregătesc pentru următorul joc.

A fost o serie bună pentru CSM Târgu Jiu cu patru victorii consecutive. A fost o mobilizare exemplară la nivelul echipei pentru a ieși din seria de meciuri mai puțin bune de la începutul sezonului. În calitate de căpitan, ce le-ai transmis colegilor?

Porter Troupe: Da. Ne-am mobilizat și au început să vină și victoriile. Tocmai le-am spus băieților că trebuie să ne concentrăm asupra îmbunătățirii jocului. Acesta este cel mai important lucru. Așa vin și rezultatele pozitive.

Seria a fost întreruptă de Pitești. Se putea mai mult în meciul din Trivale?

Porter Troupe: Da, cred că puteam să jucăm mai bine, dar acesta e sportul, câștigi și pierzi.

Urmează Focșani. Cum vezi partida de sâmbătă?

Porter Troupe: Cred că Focșani este o echipă bună, care ne poate pune probleme dacă nu ne concentrăm și nu jucăm cât mai bine. Trebuie să lucrăm împreună, ca o echipă, și să credem unul în celălalt.

Clasamentul s-a mai strâns. CSM a început să aibă șanse mari pentru play-off.

Porter Troupe: Este un sezon lung, important este să ne îmbunătățim jocul în fiecare săptămână și cu cât strângem mai multe victorii, cu atât mai mult ne putem apropia de obiectiv.

Fanii au acum acces în sală. Ce le transmiți?

Porter Troupe: Vă rugăm să veniți alături de noi, să sprijiniți echipa, să-i sprijiniți pe băieți. Vom da tot ce putem pentru a câștiga acest meci.

Comment here