Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 21. Sâmbătă, 30 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Măgura Cisnădie. Klimek: ”Știm care este importanța acestui meci și sută la sută vom da tot ce putem pe teren pentru victorie”

Sâmbătă, 30 martie, meci extrem de important pentru CSM Târgu Jiu, care întâlnește Măgura Cisnădie. Partida contează pentru etapa a 21-a din Liga Florilor Mol și va începe la ora 18.00. În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, echipa noastră trebuie să treacă de Măgura Cisnădie. La CSM Târgu Jiu toată lumea este conectată la importanța acestei partide. ”Știm care este importanța acestui meci și sută la sută vom da tot ce putem pe teren. De data aceasta, avem și avantajul publicului, jucăm acasă”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei, interul Sabine Klimek. 


IMPORTANT* S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de sâmbătă, 30 martie. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-magura-cisnadie-handbal-feminin.html

Liga Florilor a intrat în linie dreaptă, iar sâmbătă, 30 martie, handbalistele CSM Târgu Jiu dau o nouă bătălie pentru evitarea locurilor de baraj. CSM Târgu Jiu primește vizita grupării ardelene Măgura Cinsădie. Se anunță un meci extrem de interesant, între două echipe cu acealași număr de puncte în clasament. Cele două formații au acumulat câte 21 de puncte fiecare, fiind despărțite doar de golaveraj, capitol la care echipa oaspete stă ceva mai bine. Se anunță așadar o confruntare acerbă pentru puncte, la finalul căreia sperăm ca echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache să fie cea câștigătoare. CSM Târgu Jiu are nevoie de victorie, dar și de susținere din partea suporterilor pentru a face un pas uriaș spre evitarea meciurilor de baraj. Pe publicul de la Târgu Jiu mizează și Sabine Klimek. Interul echipei noastre consideră că susținerea publicului este un avantaj pentru echipa noastră. În plus, Sabine este convinsă că experiența acumulată în meciurile europene poate înclina balanța în favoarea echipei din Târgu Jiu. 

Sabine Klimek, CSM Târgu Jiu: ”Știm care este importanța acestui meci și sută la sută vom da tot ce putem pe teren. De data aceasta, avem și avantajul publicului, jucăm acasă. Pe lângă asta, avem și toată experiența din cupele europene. Am avut meciuri foarte puternice și cred că asta ne-a ajutat și cred că s-a văzut în ultimele meciuri că am reușit să ridicăm nivelul. Eu, personal, cred că nu va fi nicio problemă să ne îndeplinim obiectivul, dacă ținem nivelul la fel de ridicat ca până acum. Cred că, cel puțin în meciurile de acasă, nu vom avea nicio problemă”.

CSM TÂRGU JIU – MĂGURA CISNĂDIE
LIGA FLORILOR MOL
ETAPA 21
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024
ORA 18.00 

Comment here