Handbal

Liga Florilor, Etapa 15 / Duelul CSM Târgu Jiu – CSM Bucureşti, în imagini. SUPER GALERIE FOTO

CSM Târgu Jiu a fost foarte aproape de a produce surpriza în partida contra liderului la zi din Liga Florilor, şi cel mai probabil viitoarea campioană a României, CSM Bucureşti. Echipa pregătită de Liviu Andrieş a pierdut la limită în faţa formaţiei din Bucureşti, scor 25-26, după ce la pauză gorjencele au condus cu 13-12. Meciul s-a jucat cu casa închisă şi a contat pentru etapa a-15-a din Liga Florilor.

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023
Etapa 15
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Miercuri – 8 februarie 2023, Ora 18.00
CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI
25-26(13-12)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriţă, Oana Bucă 6g, Alexandra Gavrilă 3g, Angela Puşcaş 5g, Mirabela Coteţ 3g, Ira Zinatullina 1g, Andreea Chiricuţă 2g, Pal Ceandani, Florenţa Ilie 1g, Iulia Andrei, Ana Ciolan 4g, Cristina Boian, Katarina Pavlovic, Sabine Klimek. Antrenor principal: Liviu Andrieş. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici. 

”Am pierdut un meci, am câștigat o echipă! Suntem mândri de CSM Târgu Jiu! Handbalistele noastre au fost foarte aproape de o surpriză uriașă în fața liderului din Liga Florilor, CSM București, un club cu un buget uriaș, cu experiență vastă și care s-a chinuit să învingă la Târgu Jiu. Sportivele noastre au condus în cea mai mare parte a timpului, dar n-a fost să fie. Scorul final a rămas 25-26. Un spectacol sportiv de excepție oferit unui public inimos, care a umplut Sala Sporturilor. S-a jucat cu casa închisă și rămânem toți cu impresia că fetele noastre au fost, totuși, mai bune. Felicitări pentru jocul frumos! Suntem mândri de voi! Hai, CSM!” – Marcel Romanescu.

Cu puțin timp înainte de prezentarea celor două formații, pe parchetul din Sala Sporturilor și-a făcut apariția fostul mare pugilist Petrișor Gănănău, fostul campion naţional și medaliat la nivel internațional, devenit între timp antrenor în cadrul secției de box a CSM Târgu Jiu. Petrișor Gănănău, care a scris istorie pentru boxul gorjean, a fost însoțit de tânărul pugilist legitimat la CSM Târgu Jiu, Amelian Istrătescu.  Juniorul Amelian Istrătescu(15 ani), pregătit de Petrișor Gănănău, a obținut locul 1 la Cupa ”Chișineu Criș”, competiție desfășurată sâmbătă, 4 februarie, în localitatea arădeană Chișineu-Criș. Amelian Istrătescu a urcat în ring la categoria 75 de Kg și l-a învins în finală pe clujeanul Adrian Csakany,  care anul trecut a obținut titlul de vicecampion național de juniori. Cei doi au avut parte de o primire călduroasă din partea publicului spectator prezent în Sala Sporturilor.

SUPER GALERIE FOTO: ALIN PEPTAN

Comment here