Handbal

Liga Florilor, Etapa 14. CSM Târgu Jiu, meci greu în prima rundă din retur. Miercuri, 24 ianuarie, ora 17.00: CSM Târgu Jiu – Gloria Bistrița

Începe returul în Liga Florilor Mol. CSM Târgu Jiu se va confrunta miercuri, 24 ianuarie, în prima etapă din retur, în runda cu numărul 14, cu Gloria Bistrița. Meciul va începe la ora 17.00. „A fost o deplasare grea și foarte lungă în Norvegia, dar consider că ne-am recuperat și sigur vom face o impresie bună, care sper să-i bucure pe suporterii echipei noastre”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei cu Bistrița, extrema CSM Târgu Jiu, Ana Maria Lopătaru.

*Suporterii gorjeni sunt așteptați din nou la sală!I BILETE ONLINE PENTRU MECIUL DINTRE CSM TÂRGU JIU ȘI GLORIA BISTRIȚA SE POT ACHIZIȚIONA DE PE PLATFORMA blt.ro ACCESÂND URMĂTORUL LINK: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-gloria-bistrita-handbal-feminin.html

CSM Târgu Jiu va deschide seria meciurilor din returul acestei ediții de campionat cu un meci greu, în fața ocupantei locului 3 în Liga Florilor, Gloria Bistrița. De confruntările cu Bistrița se leagă și super victoria de anul trecut, atunci când CSM Târgu Jiu a produs surpriza, reușind să învingă Bistrița chiar la ea acasă, în Cupa României. Victoria de atunci a deschis drumul echipei gorjene către cupele europene. Ana Maria Lopătaru, extrema CSM-ului, consideră că în sport orice este posibil și speră ca echipa gorjeană să producă din nou surpriza și să câștige primul meci din campionat în fața Bistriței. Nu va fi ușor. Misiunea gorjencelor va fi una extrem de dificilă, mai ales că fetele lui Andrieș vin după un meci greu și o deplasare lungă în Norvegia, iar în față au una dintre forțele handbalului românesc, Gloria Bistrița, echipă care are în componență jucătoare de națională, extrem de valoroase. 

Ana Maria Lopătaru, CSM Târgu Jiu: „A fost o deplasare grea și foarte lungă, dar consider că ne-am recuperat și sigur vom face o impresie bună, care sper să-i bucure atât pe suporterii echipei, cât și pe antrenori. Sper să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Cum știm, handbalul și sportul în general este imprevizibil, și orice poate fi posibil. Noi sperăm să avem un meci foarte bun, să luăm aspectele bune ale meciului din Norvegia și să îmbunătățim lucrurile care nu au mers bine în acel meci. Sperăm să repetăm acea performanță, poate chiar în meciul de mâine”.

Ana Maria Lopătaru consideră că CSM Târgu Jiu are un bilanț bun înainte de retur și speră ca echipă să-și îmbunătățească numărul de puncte, pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

Ana Maria Lopătaru, CSM Târgu Jiu: „Am convingerea că totul va merge din ce în ce mai bine la echipă. Momentan suntem în grafic, dar sper să avem cât mai multe victorii și de ce nu să producem și câteva surprize, pentru a avea cât mai multe puncte la final de campionat”.

Ana Maria Lopătaru și-a făcut debutul pentru gruparea gorjeană în Liga Florilor în confruntarea din prima etapă, chiar împotriva Bistriței, meci în care a și marcat 3 goluri. Spune că s-a adaptat foarte bine în orașul lui Brâncuși.

Ana Maria Lopătaru, CSM Târgu Jiu: „Mă simt foarte bine la Târgu Jiu, m-am adaptat excelent. Fetele și antrenorii m-au primit foarte bine și pot spune că mă simt ca acasă aici”. 

Comment here