Handbal

Liga Florilor / Etapa 13 / CSM Târgu Jiu încheie turul de campionat la Brăila / Duminică, 22 ianuarie, de la ora 17.00: HC Dunărea Brăila – CSM Târgu Jiu

Meci tare pentru handbalistele CSM Târgu Jiu la finalul acestei săptămâni. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se deplasează la Brăila, acolo unde duminică, 22 ianuarie, va juca contra echipei gazdă, HC Dunărea Brăila. Partida contează pentru etapa a-13-a din Liga Florilor și va începe la ora 17.00. ”Va fi destul de greu, dar suntem pregătiți pentru acest joc”, a declarat Liviu Andrieș la conferința de presă premergătoare partidei de la Brăila.

CSM Târgu Jiu încheie turul de campionat cu un meci dificil în deplasare, pe terenul unei echipei care are în lot numai puțin de 13 jucătoare străine. Antrenorul gorjean știe că adversarul este unul puternic, dar spera ca echipa sa să își vândă scump pielea la Braila. Liviu Andrieș le cere handbalistelor agresivitate și constanță pe tot parcursul meciului, dar și să elimine greșelile pe care le-au făcut în meciul de etapa trecută, cu Bistrița. 

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Ca și toate celelalte confruntări din Liga Florilor și partida de la Brăila este una foarte grea. Întâlnim o echipă din prima jumătate a clasamentului, o echipă care are în componență cel mai mare număr de jucătoare străine care activează la un club de Liga Națională, 13 jucătoare. Asta denotă că Brăila este o echipă puternică atât din punct de vedere al lotului, cât și din punct de vedere financiar, pentru că este foarte scump să poți ține 13 jucătoare străine în lot. În aceste condiții, importanța și greutatea acestui joc se înțeleg de la sine. E clar că nu mai trebuie să facem ceea ce am făcut la meciul cu Bistrița. Trebuie să mergem pe ce am făcut până la meciul cu Bistrița. Trebuie să avem constanță, agresivitate, pentru că am dus lipsă de agresivitate la meciul cu Bistrița, în care am făcut și multe greșeli individuale și sper ca aceste lucruri să se fi terminat la meciul cu Bistrița, iar la partida cu Brăila să avem o altă față. Va fi destul de greu, dar suntem pregătiți pentru acest joc. Vom avea o perioadă cu multe meciuri cu echipe de top din handbalul românesc, iar noi trebuie să culegem ce este mai bun din aceste confruntări și să progresăm de la meci la meci și să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Nu avem probleme de lot și sper să nu apară până la ora meciului”. 

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023

Etapa 13
Brăila – Sala Sporturilor Dunărea
Duminică – 22 Ianuarie 2023, Ora 17.00
HC Dunărea Brăila – CSM Târgu Jiu 

Comment here