Baschet

Liga 1 Baschet Masculin, Etapa 8. CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu liderul Grupei A. CSM Târgu Jiu – Steaua București 53-105

CSM Târgu Jiu2, echipă care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin a pierdut partida disputată pe teren propriu, contra liderului CSA Steaua București, scor 53-105. Meciul a contat pentru etapa a 8-a din Liga 1. În partida disputată duminică, 3 decembrie, cel mai bun om al gorjenilor a fost Adrian Vaida, care a reușit să înscrie 14 puncte. ”Culmea, în ciuda rezultatului, a fost un meci mult mai bun decât cel de la Timișoara. Dar lipsa concentrării a fost prezentă și azi”, a fost prima reacție a antrenorului Adrian Roșu. 

Baschetbaliștii lui Adrian Roșu au avut parte în această etapă de cel mai puternic adversar din Grupa A, CSA Steaua București. Gruparea militară a venit la Târgu Jiu din postura de lider în Grupa A, cu victorii pe linie și cu obiectivul clar de a promova în Liga Națională. Steaua și-a confirmat statul de favorită la promovare și s-a impus în toate cele 4 secvențe ale meciului. În ciuda eșecului, Adrian Roșu consideră că echipa sa a jucat mai bine decât a făcut-o etapa trecută, la Timișoara. Adi Roșu speră ca elevii săi să treacă rapid peste această perioadă mai puțin bună pe care o traversează echipa.

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Culmea, în ciuda rezultatului, a fost un meci mult mai bun decât cel de la Timișoara. Dar lipsa concentrării a fost prezentă și azi. Muncim în continuare și încercăm să ieșim din acest impas cât mai curând”.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 10p, Rareș Duca 4p, Alexandru Berca 7p, Albert Câdu 2p, Robert Paliciuc 2p, George Răzvan Pavel 2p, Rareș Ungureanu 5p, Adrian Vaida 14p, Mihai Filip 2p, Flavius Toropu 2p, Alexandru Mitu 3p. Antrenor: Adrian Roșu.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A / ETAPA 8
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 3 DECEMBRIE, ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
CSM TÂRGU JIU 2 – CSA STEAUA BUCUREȘTI
53-105(8-30, 18-33, 18-22, 9-20)

Etapa viitoare, pe 10 decembrie, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, cu CS Agronomia București.

Comment here