Handbal

La mulţi ani, Sabine KLIMEK! Jucătoarea CSM Târgu Jiu împlineşte 33 de ani

Astăzi o sărbătorim la CSM Târgu Jiu și pe Sabine Klimek, prilej cu care îi dorim multă sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! Experimentata handbalistă de la CSM Târgu Jiu împlineşte 33 de ani, prilej cu care îi dorim multă sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La mulţi ani, Sabine KLIMEK și cât mai multe victorii alături de CSM Târgu Jiu!

NR. 99 SABINE KLIMEK
Data nașterii: 13.03.1991
Locul nașterii: Timișoara
Post: Centru

Sabine Klimek a început să joace handbal la Timișoara, în orașul natal, la Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, apoi s-a transferat la CSȘ Nr. 2 Baia Mare. În 2009, a fost transferată de HCM Baia Mare, cu care a participat în Cupa EHF ediția 2009-2010. La sfârșitul anului competițional 2013-2014, Sabine Klimek s-a transferat la formația SC Mureșul Târgu Mureș, unde a jucat un sezon. La Mureș, Sabine a obținut locul 2 în topul celor mai bune marcatoare în liga Națională, cu 213 goluri marcate. În vara anului 2015, după ce echipa mureșeană a retrogradat în Divizia A, Klimek a semnat un contract cu HC Zalău. Sabine Klimek a contribuit din plin la parcursul excelent al echipei din Zalău în sezonul 2016-2017, când a cucerit medalia de bronz sub comanda lui Tadici. După două sezoane la echipa din Zalău, Klimek s-a transferat la SCM Timișoara, iar în 2018, a semnat cu ACS Crișul Chișineu-Criș. După retragerea echipei Crișul Chișineu-Criș, în noiembrie 2020, din Liga Națională sezonul 2020-2021, Sabine Klimek s-a transferat la CSM Deva. Din 2021 este jucătoarea CSM Târgu Jiu.

Din postura de coordonator de joc, Sabine Klimek a contribuit decisiv la promovarea istorică a CSM Târgu Jiu în Liga Florilor. Sabine și-a pus amprenta pe rezultatele excelente ale echipei nou promovate pe prima scenă a handbalului românesc, a contribuit din plin la calificarea în final Final 4-ului Cupei României, dar și la calificarea în grupele EHF European League Woman. Mulțumim mult Sabi și cât mai multe victorii alături de CSM Târgu Jiu!

Comment here