Handbal

La mulţi ani, Sabine KLIMEK! Jucătoarea CSM Târgu Jiu împlineşte 31 de ani

Astăzi o sărbătorim pe Sabine KLIMEK, care împlineşte 31 de ani, prilej cu care îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La mulţi ani, Sabine Klimek!

Luni, CSM Târgu Jiu are meci cu CNE Râmnicu Vâlcea, aşa că Sabine Klimek îşi petrece ziua de naştere la antrenamente, unde se pregăteşte pentru duelul cu Râmnicu Vâlcea. Meciul se dispută luni, 14 martie, de la ora 16.00. Experimentată jucătoare a CSM Târgu Jiu ne-a spus înainte de a pleca spre Vâlcea ce îşi doreşte de ziua ei, cum se simte la Târgu Jiu şi ce obiectiv are până la finalul campionatului. Sabine vrea victorii pe linie şi promovarea în Liga Florilor.

INTERVIU SABINE KLIMEK

La mulţi ani, Sabine Klimek! Se pare că ziua de naştere te prinde la antrenamente, pentru că mâine CSM Târgu Jiu are meci la Râmnicu Vâlcea. 

Sabine Klimek: Mulţumesc mult! Aşa este, voi fi la antrenamente. Având în vedere că mâine avem meci, astăzi îmi sărbătoresc ziua de naştere pe teren, la antrenament.

Dacă ar fi să îţi pui o dorinţă de ziua ta, care ar fi?

Sabine Klimek: În mod normal mi-aş dori multe alte lucruri de ziua mea, dar acum nu pot decât să îmi doresc sănatate, linişte şi pace.

Cum te-ai acomodat la Târgu Jiu?
 
Sabine Klimek: Mă simt foarte bine la Târgu Jiu, am toate condițiile necesare pentru a mă pregăti şi pentru a face performanţă.

CSM Târgu Jiu merge foarte bine în acest campionat. Cum ai caracteriza evoluaţia echipei?

Sabine Klimek: Evoluţia echipei cred că a fost tot mai bună de la meci la meci, ceea ce ne-am şi propus de la început. Sunt sigură că vom reuşi să terminăm campionatul cu victorii pe linie. Avem foarte multă încredere în noi şi sperăm să rămânem sănătoase, să ne putem îndeplini obiectivul.

Cum crezi că va fi meciul de la Râmnicu Vâlcea? 

Sabine Klimek: Ca şi în tur, cred că va fi un meci puternic, Vâlcea are o echipă tânără cu multă dorinţă, care va încerca să ne pună probleme, dar sunt sigură că vom face un meci bun şi vom lua toate punctele. Nu ne bazăm pe faptul că victoria aceasta ne va aduce promovarea, vrem să terminăm campionatul fără nici o înfrângere, deci vom lupta la fiecare meci ca şi cum ar fi cel mai important.

 

Sabine Klimek a început să joace handbal la Timișoara, în orașul natal, la Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, apoi s-a transferat la CSȘ nr. 2 Baia Mare. În 2009, a fost transferată de HCM Baia Mare, cu care a participat în Cupa EHF ediția 2009-2010. La sfârșitul anului competițional 2013-2014, Sabine Klimek s-a transferat la formația SC Mureșul Târgu Mureș, unde a jucat un sezon. În vara anului 2015, după ce echipa mureșeană a retrogradat în Divizia A, Klimek a semnat un contract cu HC Zalău. După două sezoane la echipa din Zalău, Klimek s-a transferat la SCM Timișoara, iar în 2018, a semnat cu ACS Crișul Chișineu-Criș. După retragerea echipei Crișul Chișineu-Criș, în noiembrie 2020, din Liga Națională sezonul 2020-2021, Sabine Klimek s-a transferat la CSM Deva.

 

Comment here