Baschet

La mulți ani, PORTER TROUPE! Baschetbalistul CSM Târgu Jiu împlinește 39 de ani. Happy birthday, Porter Troupe!

Așa cum vă anuțam deja, ziua de astăzi, 25 martie, este o zi importantă pentru familia CSM Târgu Jiu, cu doi sărbătoriți, ambii baschetbaliști ai echipei CSM Târgu Jiu, Porter Troupe și Titus Nicoară. Titus împlinește 34 de ani în această zi, iar Porter Sylvanus Troupe, unul dintre cei mai iubiți străini care au evoluat vreodată în România, dar și cel mai longeviv jucător străin activ din Liga Națională de Baschet Masculin, împlinește 39 de ani.

Experimentatul jucător american, Porter Sylvanus Troupe, care a scris istorie pentru baschetul gorjean alături de Energia Târgu Jiu, echipă cu care a câștigat Cupa României în 2014 și a fost medaliat cu bronz în FIBA EuroChallenge în 2015, a decis să revină la începutul acestui sezon la Târgu Jiu, în orașul în care este extrem de iubit atât pentru performanțele sale, dar și pentru spectacolul baschetbalistic pe care-l oferă fanilor la fiecare meci. Prin modul în care trăiește baschetul a devenit rapid unul dintre cei mai populari și apreciați baschetbaliști din Liga Națională.

Porter Troupe, 39 de ani, recunoscut drept un shooter veritabil, a mai jucat în România la Steaua București, BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova. A mai evoluat în campionate din Canada, Liban, Polonia și Lituania, iar CV-ul lui Porter Troupe este unul impresionant.

 

Comment here