Handbal

La mulţi ani, Pal Ceandani! Jucătoarea CSM Târgu Jiu împlineşte 25 de ani

Astăzi o sărbătorim pe Ceandani Pal Mădălina Ragea, care împlineşte 25 de ani, prilej cu care îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La mulţi ani, Pal Ceandani!

Cu doar două zile înainte de meciul cu CNE Râmnicu Vâlcea, Pal Ceandani împlineşte 25 de ani, dar aşa cum ne-a declarat chiar ea, nu este timp de distracţie, pentru CSM Târgu Jiu are o deplasare extrem de importantă la Râmnicu Vâlcea. Pal Ceandani şi colegele de echipă vor să obţină o nouă victorie în drumul către Liga Florilor. Meciul se dispută luni, 14 martie, de la ora 16.00.

INTERVIU PAL CEANDANI

La mulţi ani, Pal Ceandani! Cum sărbătoreşti de ziua ta, având în vedere că peste două zile CSM Târgu Jiu are un meci important?

Pal Ceandani: Mulţumesc frumos! Ziua mea de naștere începe cu un antrenament foarte bine stabilit și multă determinare, pentru că peste două zile vom avea etapă la Râmnicu Vâlcea și sinceră să fiu nu prea îmi stă gândul la “distracție“, ca să o numesc așa. Este timp după îndeplinirea obiectivului.

Dacă ar fi să îţi pui o dorinţă de ziua ta, care ar fi?

Pal Ceandani: Dacă ar fi să-mi pun o dorință de ziua mea…sinceră să fiu… nu știu dacă îmi doresc ceva urgent. Un singur lucru cred că mi-aş dori cu adevărat, şi anume să am oameni dragi și familia aproape de mine.

Cum te-ai acomodat la Târgu Jiu? Ce îţi place cel mai mult aici?

Pal Ceandani: Acomodarea a fost una rapidă şi prin prisma orașului destul de micuț, dar în același timp și plăcut. Cel mai mult îmi place că acest oraş are mulţi suporteri. Oamenii iubesc sportul aici la Târgu Jiu. Am văzut că sunt foarte mulți iubitori de handbal, de baschet, dar şi de alte sporturi. 

CSM Târgu Jiu merge foarte bine în acest campionat. Cum ai caracteriza evoluaţia echipei?

Pal Ceandani: Aşa este, echipa merge foarte bine. Ne pregătim intens pentru fiecare meci, iar asta se vede pentru că evoluția echipei este una ascendentă și așa trebuie să rămână.

CSM Târgu Jiu este foarte aproape de Liga Florilor. Puteţi termina cu victorii pe linie? Care e atmosfera în cadrul echipei?

Pal Ceandani: Da, suntem foarte aproape de Liga Florilor, însă nu mă grăbesc să mă pronunț. Fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate maximă, luat în considerare 100%, indiferent de valoarea adversarului. Dacă vom face asta putem termina cu victorii pe linie.În acest moment atmosfera în cadrul echipei este una foarte bună, pentru că avem o linie de clasament foarte bună, suntem liderul seriei, dar totul este dublat de disciplină şi foarte multă muncă.

Cum crezi că va fi meciul de la Râmnicu Vâlcea? O victorie acolo ar însemna, în proporţie de peste 90 %, cu promovarea.

Pal Ceandani: Meciul de la Râmnicu Vâlcea va fi unul foarte dificil, tensionat. Poate mai apar şi momente dificile în joc, dar important este să trecem peste ele, să nu cedăm, iar la final să ne bucurăm de o nouă victorie în drumul nostru către Liga Florilor.

La mulţi ani, Pal Ceandani! Vă aşteptăm cu o victorie de la Vâlcea!

Pal Ceandani: Mulţumesc şi sper să venim de acolo sănătoase şi cu o nouă victorie.

Nume: Pal Mădălina Ceandani Ragea
Data nașterii: 12.03.1997
Loc: București
Post: Extremă stânga
Junioare:
CSO Voluntari 2009-2010
Școala 181 SSP 2010-2013
CSM București 2013-2015
Senioare:
CSU Știința București 2015-2020
CSU Neptun Constanța 2020-2021

Pal Mădălina Ceandani Ragea s-a născut pe 12 martie 1997, la București. „Mama este româncă, iat tatăl indian. Asta explică numele pentru cei care nu mă cunosc”, ne-a declarat Pal Ceandani atunci când a sosit la Târgu Jiu. Extremă stânga de la CSM Târgu Jiu a început handbalul la CSO Voluntari, echipă cu care s-a clasat pe podium în primii ani de juniorat. La nivel de junioare a mai trecut pe la Școala 181 SSP București, echipă cu care a câștigat titlul de campioană și vicecampioană națională. Tot la junioare a câștigat alte două titluri de campioană națională cu CSM București. A debutat la nivel de senioare în 2015, la CSU Știința București, echipă pentru care a jucat până în 2020 și cu care a ajuns la Turneul Final de promovare în Liga Florilor. Sezonul trecut a evoluat la CSU Neptun Constanța. Din vara lui 2021 este jucătoarea echipei CSM Târgu Jiu.

 

Comment here