Baschet

La mulți ani, Camil BERCULESCU! Baschetbalistul CSM Târgu Jiu împlinește 24 de ani

Sărbătoritul zilei de astăzi este Camil Berculescu. Baschetbalistul gorjean împlinește astăzi 24 de ani. La zi aniversară îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La mulți ani, Camil Berculescu!

Cu doar două zile înainte de meciul cu Rapid Bucureşti, baschetbalistul gorjean împlineşte 24 de ani, iar ziua de naştere îl prinde pe teren, la antrenament, pregătindu-se pentru duelul cu giuleştenii. Camil este convins că CSM Târgu Jiu are toate atuurile pentru a obţine o nouă victorie în Liga Naţională. Meciul dintre CSM Târgu Jiu şi Rapid Bucureşti se dispută sâmbătă, 19 martie, de la ora 18.00.

La mulţi ani, Camil!

Camil Berculescu: Vă mulțumesc foarte frumos!

Ce faci de ziua ta? Mâine CSM Târgu Jiu are meci cu Rapid. Ai plănuit ceva de ziua ta?

Camil Berculescu: Sincer să vă spun niciodată nu am fost mișcat de astfel de evenimente, încă de când eram copil. Nu plănuiesc să fac nimic special. Mă bucur de familie, de prieteni şi de ultima sută de metri din acest sezon.

Apropo, cum crezi că va fi duelul cu Rapid?

Camil Berculescu: Duelul contra celor din Giulești va fi greu doar dacă-l vom face noi să fie greu. Nu va fi nici ușor, asta este clar. Având în vedere evoluțiile din ultimele două meciuri, chiar trei, teoretic ar trebui să nu întâmpinăm dificultăți prea mari. Atâta timp cât noi vom trata acest meci cu un maxim de seriozitate, rezultatul ar trebui să fie unul pozitiv.

S-au ridicat toate resticţiile, aşa că suporterii pot să vină acum alături de echipă în număr mare. 

Camil Berculescu: Am fost plăcut surprins de atmosfera de la sală şi de numarul de suporteri prezenti la ultimul meci disputat în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. Acesta ar trebui să fie un reper de “așa da”. Pe aceasta cale vreau să le mulţumesc pentru toată susţinerea acordată şi îi aşteptăm cu mare drag la meciul din această săptămână contra Rapidului.


Camil Berculescu 

Data nașterii: 17.03.1998
Localitate: Târgu Jiu
Post: Poate evolua pe pozițiile 1-2-3

 

Comment here