Handbal

Junioarele 4 CSM Târgu Jiu merg la Craiova, pentru meciurile din turneul Euroregiune RO 4. Gorjencele vor la Turneul Semifinal

Final de săptămână plin pentru Junioarele 4 CSM Târgu Jiu. Cele mai mici handbaliste ale clubului nostru participă la etapa Euroregiune RO4, care se va desfășura în perioada 29-31 martie, la Craiova. Echipa pregătită de Ionuț Mazilu merge cu gânduri mari în Bănie. Fetele sale vor calificarea la Turneul Semifinal. ”Am încredere în jucătoarele mele. Vrem să ne calificăm mai departe, la Turneul Semifinal”, a declarat antrenorul tinerelor handbaliste, Ionuț Mazilu, care a dezvăluit astfel și obiectivul echipei. 

Timp de trei zile, în perioada 29-31 martie, Craiova va fi capitala regională a handbalului feminin la nivel de junioare 4. Asociația Județeană de Handbal Dolj organizează, la finele acestei săptămâni, turneul Euroregiunii RO4 din campionatul handbalistelor junioare 4. Vor participa 11 echipe din 5 județe, care au fost repartizate în două grupe ce se vor disputa în sala ”Ion Constantinescu” din Craiova. Vineri, sâmbătă și duminică dimineața se vor juca meciurile din grupe, iar duminică după-amiază, cele de clasament.

CSM Târgu Jiu Junioare 4, echipă pregătită de Ionuț Mazilu, a fost repartizată în Grupa A, alături de HCM Craiova, Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Caracal și CS Novaci. În Grupa B au fost trimise echipele CSS Craiova, CS Jiul Rovinari, ASS Danubius Corabia, CSS Râmnicu Vâlcea, Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea și CSS Drobeta Turnu Severin. Din faza pe euroregiune se califică la Turneul Semifinal primele două clasate în fiecare grupă. Ionuț Mazilu este convins că generația pe care o pregătește în acest moment este una foarte bună, care se poate califica în faza superioară a competiției.  

Ionuț Mazilu, antrenor Junioare 4 CSM Târgu Jiu: ”Mergem cu optimism și încredere la acest turneu, care se anunță unul destul de puternic. Este un turneu lung, care se intinde pe trei zile, dar eu sper să avem o prestație foarte bună, să acumulăm experiență și să reușim calificarea la Turneul Semifinal. Chiar dacă avem și fete care sunt la primul turneu oficial, și vor exista și emoțiile inerete, eu sunt convins că vor face un turneu bun. Am încredere în jucătoarele mele și sunt convins că ne vom califica”.

CSM Târgu Jiu: Miruna Popescu, Carla Logăscu, Sara Dungă, Raisa Ion, Alesia Cioi, Ștefania Milodin, Gabriela Anuțoiu, Tiana Constantinescu, Loredana Cupă, Ștefania Foca, Ștefania Daia, Teodora Spînu, Daria Cosacu, Alexia Bobei, Andra Avramescu, Evelina Lupuleț. Antrenor: Ionuț Mazilu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 4
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA EUROREGIUNE RO4
GRUPA A
29-31 MARTIE 2024
CRAIOVA, SALA ION CONSTANTINESCU
VINERI, 29 MARTIE 2024, ORA 13.40
CSM TÂRGU JIU – CSS CARACAL
VINERI, 29 MARTIE 2024, ORA 19.40
CSM TÂRGU JIU – CS NOVACI
SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024, ORA 15.10
CSM TÂRGU JIU – CHIMIA RÂMNICU VÂLCEA
DUMINICĂ, 31 MARTIE 2024, ORA 09.30
CSM TÂRGU JIU – HCM CRAIOVA

Comment here