HandbalJuniori

Handbal Feminin / CSM Târgu Jiu Junioare 2 s-a calificat în Grupele Valoare, la Turneul Semifinal

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu s-a deplasat la finalul acestei săptămâni la Caracal, pentru meciul din etapa 9-a din Seria E, cu liderul CSS Caracal. În meciul disputat duminică, 20 februarie, la Caracal, formaţia gazdă s-a impus cu 40-33. În ciuda acestei înfrângeri, echipa pregătită de Andrei Enache s-a calificat matematic, cu o etapă înainte de finalul meciurilor din serie, în Grupele Valoare ale Turneul Semifinal.

Chiar dacă elevele sale au pierdut  meciul cu formaţia din Caracal, care are în lot jucătoare ce evoluează la Divizia A şi la echipa naţională de junioare,  Andrei Enache ne-a declarat la finalul jocului că a fost mulţumit de modul în care elevele sale au abordat partida. 

Andrei Enache, antrenor echipa de  handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu: „A fost un meci bun împotriva primei clasate din grupă, în care am avut multe reuşite şi în care am reuşit să ne ridicăm din nou nivelul de joc. Sunt foarte mulţumit de modul în care jucătoarele mele au abordat meciul şi de faptul că au început să creadă în tot ceea ce lucrăm şi facem la antrenamente. Suntem pe un drum bun, iar acum, chiar dacă mai avem un joc de disputat, vreau să le felicit pe fete, pentru că matematic, echipa s-a calificat în Grupele Valoare ale Turneului Semifinal!”.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Raluca Chiriac 7g, Daria Iordache 8g, Karina Băluţă 1g, Alesia Cismaşu 4g, Sonia Motoc, Ioana Procopie, Alexandra Vieru 8g, Alexandra Popescu 1g, Ramona Popescu, Bianca Buşe 4g, Denisa Banţa, Beatrice Popescu. Antrenor: Andrei Enache.

Handbal Feminin Junioare 2
Campionatul Național J2 – Seria E
Caracal – Sala Sporturilor

ETAPA 9 – Duminică 20 Februarie 2022 – Ora 11.00
CSS Caracal – CSM Târgu Jiu  40-33 (21-14, 19-19)

În etapa a-10-a, ultima din această primă fază a competiţiei, CSM Târgu Jiu va juca acasă, cu LPS Fl. Fleşeriu Sebeş, pe 13 martie.

Junioarele noastre în drum spre casă. Felicitări pentru calificarea în următoarea fază a campetiţiei!

 

 

 

Comment here