Baschet

Final de săptămână plin pentru secția de baschet a CSM Târgu Jiu. Declarații Adrian Roșu despre meciurile seniorilor și juniorilor. PROGRAM

Final de săptămână plin pentru secția de baschet a CSM Târgu Jiu. Seniorii de la CSM Târgu Jiu vor juca sâmbătă pe teren propriu în Liga Națională. Echipele de baschet U14 Feminin, U14 Masculin și U18 Feminin vor participa în competițiile naționale rezervate juniorilor, turnee care se vor disputa la Târgu Jiu și București. 

După deplasarea de la Pitești, CSM Târgu Jiu revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru confruntarea cu CSM Focșani. Baschetbaliștii pregătiți de Jordanco Davitkov vor să își treacă în cont a cincea victorie din acest sezon. Cum ambele echipe au aceași linie de clasament, se anunță un meci dificil, iar suporterii sunt așteptați la sală pentru a fi alături de echipă. Adrian Roșu are încredere în băieții lui Davitkov că vor obține un nou succes în Liga Națională.

Adrian Roșu, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „Meciul cu Focșani va fi unul foarte dificil. Venim după un meci, cel de la Pitești, în care nu prea ne-a mers mai nimic, dar sunt convins că echipa se va redresa până la ora meciului cu Focșani și va face un meci bun. Am încredere că vom câștiga acest meci, dar din nou, totul depinde de cât de bine putem menține o constanță în joc. Așteptăm și sprijinul suporterilor pentru această confruntare foarte importantă pentru noi”.

BASCHET MASCULIN LNBM
ETAPA 12 – SÂMBATA 18.12.2021
Sala Sporturilor Târgu Jiu
ORA 18.30 FRB TV – Live

CSM Târgu Jiu – CSM Focșani

TURNEU U14 MASCULIN LA TÂRGU JIU. Dacă seniorii vor evolua sâmbătă, duminică este rândul juniorilor U14 să intre în competiție. Elevii lui Răzvan Bratoloveanu vor evolua și ei pe teren propriu în cadrul Turneului 3 din Grupa 7. Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește meciurile din cadrul Grupei 7 din care fac parte CSM Târgu Jiu, ABC Galactica Brașov și CSS Sighetu Marmației. Adrian Roșu s-a declarat bucuros că CSM Târgu Jiu organizează acest turneu acasă și că le poate oferi părinților posibilitatea de ai urmări la lucru pe cei mici, ca un mic cadou, acum, în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Adrian Roșu, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „Mă bucur că am reușit să aducem acest turneu la Târgu Jiu și că părinții celor mici îi pot vedea „în acțiune”! Cum am mai spus și până acum, la grupele de juniori ne focusăm foarte mult pe pe fiecare jucător în parte și nu pe rezultate”.

Campionatul Național Juniori U14
Grupa 7 / Turneu 3 
Sala Sporturilor Târgu Jiu
Duminică 19.12.2021

Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ABC Galactica Brașov
Ora 15.30 CSM Târgu Jiu – CSS Sighetu Marmației
Ora 12.30 ABC Galactica Brașov – CSS Sighetu Marmației

Echipa U14 baschet feminin a CSM Târgu Jiu va participa la Turneul 3 din Campionatul Național. Formația pregătită de Adina Pop a fost repartizată în Grupa 4 și va juca împotriva celor de la ABC Leii București, CS Olimpia București și Sportul Studențesc. Meciurile se vor disputa în perioada 18-19 decembrie în Sala „Octavian Dimofte” din București. „La fel ca și în cazul băieților, și la fete ne focusăm pe fiecare în parte și mai puțin pe rezultate. Vrem ca ele să se simtă bine jucând baschet și să se bucure de fiecare clipă pe teren”, ne-a declarat Adrian Roșu.

Campionatul Național Junioare U14
Grupa 4 / Turneu 3 / 18-19.12.2021
Sala „Octavian Dimofte” București
Sâmbătă – 18.12.2021
Ora 13.00   CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București
Duminică -19.12.2021
Ora  09.00   CSM Târgu Jiu – ABC Leii București
Ora 17.00    CSM Târgu Jiu – Sportul Studențesc

Tot la București, în aceași Sală „Octavian Dimofte”, în zilele de 18 și 19 decembrie, echipa U18 baschet feminin a CSM Târgu Jiu va participa la Turneul 2 din Grupa 5. Formația pregătită de Toma Popescu va juca împotriva celor de la CSM Miercurea Ciuc, LPS Viitorul Pitești și CS Olimpia București. Baschetbalistele merg la București cu gândul de a-și consolida locul 2 în grupă obținut după turneul de la Târgu Jiu. Adrian Roșu are încredere în talentata echipă a lui Toma Popescu că își va consolida locul în această grupă dificilă.

Adrian Roșu, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „La U18 feminin avem o grupă grea, dar am încredere în fete că se vor descurca. Avem niște talente în echipă care pot face pasul către senioare. Acum rămâne să vedem cum se vor descurca în acest weekend”.

Campionatul Național Junioare U18
Grupa 5 / Turneu 2 / 18-19.12.2021
Sala „Octavian Dimofte” București
Sâmbătă – 18.12.2021
Ora 09.00   CSM Târgu Jiu – CSM Miercurea Ciuc
Ora  17.00  CSM Târgu Jiu – LPS Viitorul Pitești

Duminică -19.12.2021
Ora 15.00   CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

 

Comment here