Handbal

Divizia A, Seria B / Sâmbătă, 19 februarie, ora 12.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Oradea / Liviu Andrieș: „Un meci foarte important pentru noi. Îmi doresc ca iubitorii de handbal din Târgu Jiu să fie alături de noi, pentru a ne susține la acest joc”

Sâmbătă, 19 februarie, CSM Târgu Jiu începe partea a doua a campionatului cu o partidă pe teren propriu, împotriva echipei CSU Oradea. Obiectivul grupării gorjene este unul clar în ceea ce privește meciul de sâmbătă, victoria în fața echipei din Oradea și consolidarea poziției de lider al Seriei B. Meciul de sâmbătă va începe la ora 12.00. 

Deși CSM Târgu Jiu pornește ca favorită în această confruntare, CSU Oradea s-a dovedit a fi în turul campionatului o echipă destul de puternică și imprevizibilă. Liviu Andrieș a studiat jocul orădencelor și le cere elevelor sale să trateze meciul cu mare atenție, pentru că echipa adversă practică un handbal în viteză. Liviu Andrieș face și un apel către suporterii gorjeni să vină alături de echipă la confruntarea cu CSU Oradea.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „Un meci foarte important pentru noi împotriva unei echipe puternice, aflată acum pe locul 4, dar foarte aproape de podium, o echipă cu un joc foarte bun, dinamic și în viteză. În aceste condiții trebuie să luăm toate măsurile la acest meci și fetele noastre trebuie să fie foarte foarte atente și agresive pentru a combate jocul lor. Ne așteaptă un joc greu, dar eu cred în fetele noastre că vor reuși să se motiveze și să aibă aceeași evoluție ca la ultimele jocuri și să câștige acest joc pentru a ne consolida poziția de lider. Pe această cale doresc ca toți iubitorii de handbal din Târgu Jiu să fie alături de noi, pentru a ne susține la acest joc foarte important”.

DIVIZIA A SERIA B
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
ETAPA 14
SÂMBĂTĂ 19 Februarie 2022
Ora 12.00

CSM Târgu Jiu – CSU Oradea

REGULI ACCES

Reguli de acces pentru spectatori la competițiile sportive

Conform Anexei 3 din HG 34/2022, accesul spectatorilor la competițiile sportive în spații închise, în localitățiile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, „competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 5:00-22:00, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între persoane și purtarea măștii de protecție”.
Repartizarea spectatorilor se face pe întreaga suprafață a spațiului, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care:
• sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;
• se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Comment here