Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 25 / Miercuri, 25 mai, ora 17.00 / CSM Târgu Jiu, ultimul meci pe teren propriu în Divizia A / CSM Târgu Jiu – Gloria Bistrița II

Divizia A feminină a ajuns aproape de final și va programa în această săptămână ultimele două etape. CSM Târgu Jiu se pregătește de ultima partidă de pe teren propriu din acest sezon. Un sezon pe care echipa din Târgu Jiu l-a dominat autoritar și care a consemnat, cu multe etape înainte de final, realizarea obiectivului clubului gorjean: promovarea în Liga Florilor. Miercuri, 25 mai, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca în etapa a-25-a cu Gloria Bistrița II, grupare care ocupă locul 3 în clasamentul Seriei B. Meciul va începe la ora 17.00. 

Este ultima reprezentație acasă la nivelul ligii secunde, pentru că din toamnă echipa din Târgu Jiu își va măsura forțele cu formațiile din elita handbalului feminin românesc, în Liga Florilor. Pe lângă obiectivul principal deja îndeplinit, gruparea gorjeană și-a stabilit și un alt obiectiv adițional, acela de a încheia campionatul cu victorii pe linie. Pentru asta, handbalistele lui Liviu Andrieș trebuie să treacă în această săptămână de Gloria Bistrița II, pe tEren propriu, și de CSU Reșița, în deplasare. Misiunea în fața echipei din Bistrița nu va fi însă una ușoară. Satelitul echipei de primă ligă are în componență numeroase jucătoare cu evoluții în Liga Florilor. Liviu Andrieș este convins însă că fetele sale se vor mobiliza pentru a obține victoria și în acest meci, pe de o  parte pentru a termina neînvinse în acest campionat, iar pe de altă parte, handbalistele speră le ofere încă o victorie suporterilor gorjeni care au susținut echipa pe parcursul acestui campionat.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu:”Vom întâlni o echipă care are în componență jucătoare care cochetează cu prima liga și asta sper le motiveze și mai mult pe jucătoarele noastre pentru că ne dorim să terminăm campionatul fără înfrângere. Venim după o perioada destul de lungă de pauză, în care nu am avut niciun joc, dar sunt convins că fetele se vor mobiliza și se vor ridica la un nivel de concentrare pentru a reuși să câștigăm și acest meci, mai ales că este ultimul din acest sezon pe teren propriu și vrem să le oferim suporterilor echipei noastre o victorie”.

În tur, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 33-31 pe terenul echipei din Bistrița. 

DIVIZIA A SERIA B 
ETAPA 25
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Miercuri 25 mai 2022 Ora 17.00 
CSM Târgu Jiu – Gloria Bistrița II

Comment here