Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 24 / Marți, 3 mai, oar 13.00 / CSU Universitatea de Vest Timișoara – CSM Târgu Jiu / Liviu Andrieș: „Mergem cu gândul doar la victorie”

CSM Târgu Jiu își continuă seria meciurilor din campionat cu o deplasare pe Bega, la Timișoara, acolo unde echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu CSU Universitatea de Vest Timișoara. Partida este programată pentru marți, 3 mai, de la ora 13.00 și contează pentru etapa a-24-a din Seria B, Divizia A. „Mergem cu gândul doar la victorie”, a prefațat întâlnirea de la Timișoara, antrenorul gorjean Liviu Andrieș.

Liderul incontestabil al Seriei B, CSM Târgu Jiu, și-a asigurat și matematic promovarea în Liga Florilor după victoria cu CS Arena Târgu Mureș. Handbalistele lui Liviu Andrieș merg în Banat cu un singur scop: să-și îndeplinească și ultimul obiectiv din acest sezon, acela de a termina cu victorii pe linie Seria B. Pentru a trece și de echipa Universității de Vest din Timișoara, Liviu Andrieș le cere jucătoarelor sale să trateze meciul cu maximă seriozitate.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Ne deplasăm la Timișoara cu gândul la victorie. Avem aceleași indisponibilități ca la meciul cu Târgu Mureș, dar trebuie să tratăm și acest meci cu seriozitate pentru a nu ne crea probleme. Vrem să bifăm încă o victorie, pentru a ne continua parcursul pe care ni l-am propus”.

Echipa Universității de Vest din Timișoara este pe locul 10 în clasament, cu 10 puncte acumulate după 17 partide. În meciul tur, disputat spre sfîrșitul lunii ianuarie, gorjencele s-au impus cu 40-32. După deplasarea din Banat, CSM mai are de jucat cu Gloria Bistriţa II, pe teren propriu, pe 25 mai, iar în ultima etapă, pe 29 mai, cu CSU Reşiţa, în deplasare.

HANDBAL FEMININ EDIȚIA 2021-2022
DIVIZIA A  SERIA B
ETAPA 24 
Timișoara – Sala Universității
Marți 3 mai 2022 / Ora 13.00

CSU Universitate de Vest Timișoara – CSM Târgu Jiu

Comment here