Handbal

Divizia A, Seria B, Etapa 22 / Joi, 14 aprilie 2022, ora 12.00 / CS LR Turda – CSM Târgu Jiu / Liviu Andrieş: „Sunt convins că fetele vor fi 100% motivate şi concentrate și vom reuși să ne impunem”

După victoria concludentă din derby-ul seriei cu U Cluj, cand s-a jucat cu promovarea pe masă, meci în care CSM Târgu Jiu s-a impus cu 28-21, formaţia gorjeană se deplasează la jumătatea acestei săptămâni la Turda, pentru o nouă partidă de campionat. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache merge în Ardeal pentru duelul cu echipa Clubului Sportiv „Liviu Rebreanu” Turda. Meciul contează pentru etapa a-22-a şi este programat pentru joi, 14 aprilie, de la ora 12.00.

După euforia victoriei cu U Cluj, gorjencele mai au un hop de trecut în această săptămână, meciul cu echipa din Turda, până la pauza competiţională. Liderul CSM Târgu Jiu, care domină autoritar Seria B, merge în Ardeal cu gândul doar la victorie. Formaţia din Târgu Jiu, favorita certă a acestei partide vrea să îşi respecte blazonul şi să revină acasă cu alte 3 puncte în clasament, pe care să le adauge la zestrea deja existentă. Vor avea de înfruntat o echipă cu jucătoare tinere, care practică un handbal în viteză, dar CSM Târgu Jiu are un lot mult mai valoros şi un grup unit care se poate mobiliza exemplar indiferent de adversar. Liviu Andrieş, antrenorul care continuă să scrie istorie pentru handbalul gorjean, este convins că echipa sa va reuşi să se impună la Turda.

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu: „Va fi un joc în care trebuie să ne continuăm parcursul bun pe care l-am avut de la începutul campionatului, împotriva unei echipe cu jucătoare tinere și fetele trebuie să fie atente, pentru că Turda are un joc care pune accent pe entuziasm și pe alergare. Sunt convins însă că la ora meciului, fetele vor fi 100% motivate şi concentrate și vom reuși să ne impunem”.

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ 
DIVIZIA A SERIA B
ETAPA  22
Turda – Sala Gheorghe Barițiu
Joi – 14 aprilie 2022 / Ora 12.00
CS L. Rebreanu Turda – CSM Târgu Jiu

După partida de la Turda campionatul se întrerupe pentru acţiunile echipelor naționale și va fi reluat la 8 mai, atunci când CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Arena Târgu Mureş.

Comment here