Handbal

Divizia A, Seria B / Etapa 16 / Luni, 14 martie, ora 16.00 / CNE Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu / Liviu Andrieş: „Este un meci important pentru noi. Mergem să luăm toate cele 3 puncte pentru a ne consolida poziţia de lider”

CSM Târgu Jiu, liderul Seriei B din Divizia A, se deplasează la Râmnicu Vâlcea, pentru meciul din etapa 16, cu CNE Râmnicu Vâlcea. Partida este programată pentru luni, 14 martie, de la ora 16.00. „Este un meci important pentru noi. Mergem să luăm toate cele 3 puncte pentru a ne consolida poziţia de lider”, ne-a declarat Liviu Andrieş 

După aproape trei săptămâni de pauză, Divizia A a revenit în atenţie cu etapa 16-a, iar cel mai interesant meci este de departe cel de la Râmnicu Vâlcea dintre echipa gazdă, CNE Râmnicu Vâlcea, locul 5 în clasament, cu 22 de puncte acumulate, şi liderul Seriei B, CSM Târgu Jiu, care are punctaj maxim după cele 11 meciuri disputate. Liviu Andrieş, antrenorul CSM Târgu Jiu, se aşteaptă la un meci dificil la Vâlcea, cu o echipă incomodă, cum este cea a Centrului Naţional de la Vâlcea. În drumul lor spre Liga Florilor, gorjencele merg la Vâlcea cu un singur gând, să obţină victoria. Handbalistele CSM Târgu Jiu au de înfruntat o echipă care, pe propriul teren, a pus destul de multe probleme şi celorlalte formaţii pretendente la podium, însă echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache vrea să-şi continue parcursul excelent din actuala ediţie de campionat. 

Iată ce ne-a declarat Liviu Andrieş despre partida cu Râmnicu Vâlcea. 

Comment here