Handbal

Cupa României Fan Courier Feminin – Tur Preliminar / Marţi, 8 februarie, ora 12.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Univ. de Vest Timişoara

CSM Târgu Jiu porneşte la drum într-o nouă competiţie oficială: Cupa României Fan Courier. Marţi, 8 februarie, CSM Târgu Jiu va întâlni, pe teren propriu, CSU Universitatea de Vest Timişoara. Partida din Sala Sporturilor, care contează pentru Turul Preliminar din Cupa României, va începe la ora 12.00.

La doar 3 zile după succesul din campionat contra CSU Reşiţa, handbalistele CSM Târgu Jiu revin pe parchet pentru o nouă confruntare oficială. De această dată echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache va juca în prima fază a Cupei României cu o altă echipă din vestul ţării, CSU Univ. de Vest Timişoara. Confruntarea cu echipa din Timişoara vine la scurt timp după meciul din campionat, disputat tot la Târgu Jiu, pe 23 ianuarie. În partida din campionat, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 40-32. În perspectiva duelurilor foarte importante cu Oradea şi Vâlcea, din Seria B a Diviziei A, acolo unde CSM Târgu Jiu este lider, cei doi antrenori vor să folosească meciul cu Timişoara pentru a rula întreg lotul avut la dispoziţie, dar şi pentru a da minute şi jucătoarelor care au evoluat mai puţin în partidele de campionat. Expertul sportiv Dan Ilieş este convins că CSM Târgu Jiu are temele făcute pentru acest meci, pentru că nu a trecut mult de la ultima întâlnire între cele două echipe, câştigată de gruparea gorjeană.

Dan Ilieş, expert sportiv, coordonator secţia de handbal a CSM Târgu Jiu: „În urma tragerii la sorți pentru turul preliminar al Cupei României, echipa noastră întâlnește CSU Timișoara, o formație pe care o cunoaștem bine, chiar am întâlnit-o în campionat şi am reuşit să o învingem. Ne dorim ca în acest joc să rulam tot lotul și să oferim mai multe minute jucătoarelor care au evoluat mai puţin în meciurile din campionat. Le transmit succes fetelor noastre și sănătate!”.

În cazul în care se califică, CSM Târgu Jiu va juca în faza următoare din Cupa României cu învingătoarea din partida CSM Roman – CS Activ Prahova Ploiești.

Comment here