Handbal

Cupa României / CSM Târgu Jiu vs. Măgura Cisnădie în optimile Cupei României. Meciul se joacă pe 23 februarie la Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu-Jiu și-a aflat, vineri, 20 ianuarie, adversara din optimile Cupei României. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu Măgura Cisnădie. Partida este programată pentru data de 23 februarie 2023 și se va disputa la Târgu-Jiu.

Astăzi, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin. Gorjencele vor juca cu Măgura Cisnădie, echipă pe care au reușit să o învingă într-un meci disputat la Târgu Jiu, pe 9 octombrie, în cadrul etapei a-6-a din Liga Florilor, scor 29-28. 

Toate echipele au fost extrase din aceeași urnă. Blockbuster-ul acestei runde este duelul dintre CSM București și Rapid București, adică vicecampioana și campioana. Alte dueluri foarte tari în optimi se anunță Bistrița – Vâlcea și Brăila – Buzău. Interesant e și faptul că în sferturi vom avea cel puțin o echipă din eșalonul secund, Știința București sau Liviu Rebreanu Turda. 

 Programul partidelor din optimile de finală, datele de disputare şi orele urmând a fi stabilite ulterior:

CSM TÂRGU JIU – MĂGURA CISNĂDIE
CSM Bucureşti – CS Rapid Bucureşti
Activ Prahova Ploieşti (Divizia A) – Dacia Mioveni
Dunărea Brăila – Gloria Buzău
CSM Slatina – CSM Roman (Divizia A)
Corona Braşov (Divizia A) – CSM Galaţi
CSU Ştiinţa Bucureşti (Divizia A) – ACS „Liviu Rebreanu” Turda (Divizia A)

Meciurile se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul primei echipe, în data de 23 februarie. Câştigătoarele se vor califica în faza sferturilor de finală, programată în data de 9 martie. Se va efectua o nouă tragere la sorţi pentru stabilirea partidelor.

Comment here