Baschet

CSM Târgu Jiu, o nouă acțiune de promovare a baschetului în şcoli. Miercuri, 13 decembrie, meci demonstrativ la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”

Miercuri, 13 decembrie, de la ora 12.00, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu vor fi prezenți în sala de sport a Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoriu” din Târgu Jiu, pentru ultima acțiune de promovare din acest an a baschetului în unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Târgu Jiu. La fel ca și în celelalte acțiuni, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu vor juca un meci demonstrativ în compania tinerilor liceeni. Aceștia vor putea interacționa cu baschetbaliștii care evoluează în Liga Națională de Baschet Masculin, dar vor avea parte și de alte surprize. ”Va fi un nou motiv de bucurie pentru noi să fim prezenți printre elevi și pentru ceva timp să interacționăm cu ei”, a declarat directorul tehnic al grupării gorjene, Claudiu Alionescu.

După super victoria de la Galați, CSM Târgu Jiu își continuă în această săptămână seria acțiunilor de popularizare a baschetului în școlile din Târgu Jiu. Miercuri, 13 decembrie, este rândul elevilor de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” să-și  întâlnească favoriții. Au șansa să-i vadă într-un meci demonstrativ pe componenții echipei de baschet seniori de la CSM Târgu Jiu și pot interacționa cu aceștia. În plus, vor avea parte și de concursuri, dar și de o sesiunea de poze și autografe. 

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu: ” Va fi o ultimă acțiune de promovare a baschetului din acest an în școlile din Târgu Jiu. Miercuri, 13 decembrie, vom fi prezenți la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Va fi un nou motiv de bucurie pentru noi să fim prezenți printre elevi și pentru ceva timp să interacționăm cu ei. Sportul înseamnă sănătate, dar și unitate. Mulțumim conducerii Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” și catedrei de educație fizică pentru oportunitatea de a implementa aceste valori tinerilor din această unitate școlară”.

 

Comment here