Baschet

CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu baschetbalistul american Xavier Cannefax

CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu baschetbalistul american Xavier Cannefax. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 12 Ianuarie 2023. Xavier Cannefax a ajuns la CSM Târgu Jiu la începutul lunii octombrie 2022. 

”Ne dorim ca exprimarea noastră în teren să se schimbe, vrem să jucăm rapid, dar în același timp așezat, astfel că aveam nevoie de un alt tip de jucător faţă de cum era Xavier Cannefax. Aceasta a fost situația acum, se întâmplă peste tot, nu doar la noi. Îi mulțumim lui Xavier pentru efortul pe care l-a depus la Târgu Jiu și îi dorim multa bafta la viitoarea sa echipă”, a declarat Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene, referitor la motivele încetării colaborării cu jucătorul american.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Xavier Cannefax pentru efortul depus în tricoul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu şi îi urează mult succes în continuare. Mulţumim, Xavier Cannefax!

Cannefax, jucător de pozițiile 1-2, a venit la Târgu Jiu din Kosovo Basketball Superleague, de la KB Prizreni, acolo unde a jucat până în toamna lui 2022.

Comment here