Baschet

CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul Jordanco Davitkov

CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul Jordanco Davitkov. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 7 Februarie 2022. Jordanco Davitkov a preluat banca tehnică a CSM Târgu Jiu în martie 2021. Echipa va fi antrenată în continuare de Claudiu Alionescu și Alexandru Gliga.

Conducerea clubului CSM Târgu Jiu și antrenorul Jordanco Davitkov au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!

Între anii 2001-2007, Jordanco Davitkov a fost antrenor al naționalei Macedoniei. El a mai fost și selecționer al Kuweitului, alături de care a câștigat o medalie de bronz la Jocurile Golfului, în 2011. De asemenea, a câștigat trei titluri în Kuweit cu BC Qadsia (2009-2011). Înainte de experiența din Golf, mai fusese antrenor principal în țara sa natală, în perioada 2000-2008, la al KK Nikol Fert, KK Strumica 2005, Balkan Steel Skopje și KK Rabotnicki. De asemenea, a mai antrenat în Islanda, la BC Snaefell. Ca jucător a evoluat pentru naționala de tineret a Iugoslaviei și a fost primul căpitan al echipei naționale a Macedoniei.

 

Comment here