Baschet

CN U16 Masculin. CSM Târgu Jiu, victorie categorică la Deva și încă un pas spre Turneul Semifinal. CSM Deva – CSM Târgu Jiu 45-103

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a obținut în acest weekend o victorie foarte importantă în lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal. CSM Târgu Jiu s-a impus categoric, în deplasare, scor 103-45, contra formației CSM Deva. Gorjenii sunt acum la un singur meci distanță de calificarea în faza superioară a competiției. Meciul cu Oradea, de etapa viitoare, va fi decisiv pentru calificare.  

În drumul lor spre Turneul Semifinal, baschetbaliștii lui Adrian Roșu au înregistrat o nouă victorie categorică. După ce weekend-ul trecut a învins-o pe Galactica Brașov la o diferență de aproape 40 de puncte, echipa lui Adi Roșu a defilat și la Deva, acolo unde a câștigat la aproape 60 de puncte diferență. Pentru Adi Roșu, meciul de la Deva a fost o bună oportunitate de pregătire în vederea testului final, meciul cu Oradea, de pe teren propriu. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Ne-am deplasat la Deva pentru a învinge și pentru a ne păstra șansele de calificare. Am obținut victoria cu Deva și suntem acum în fața pasului final. Ne-am pregătit intens toată săptămâna pentru acest meci cu Deva. Pentru noi a fost antrenamentul necesar, pentru a ne testa strategia pentru confruntarea finală. Testul adevarat va veni împotriva celor de la Oradea”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 9
DEVA, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024, ORA 14.00
CSM DEVA – CSM TÂRGU JIU 45-103

 

Comment here