Baschet

CN U16 Masculin. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu, o nouă partidă importantă. Sâmbătă, 16 martie, ora 14.30: CSM Târgu Jiu -CSS Viitorul Cluj-Napoca

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu continuă și în acest weekend lupta pentru un loc la Turneul Semifinal. Echipa pregătită de Adrian Roșu va juca pe teren propriu, cu CSS Viitorul Cluj-Napoca. Partida contează pentru etapa a 7-a din Campionatul Național și se va disputa sâmbătă, 16 martie, de la ora 14.30. 

CSM Târgu Jiu a început lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal cu o victorie foarte importantă. La mijlocul acestei săptămâni, baschetbaliștii lui Adrian Roșu au trecut în prima etapă a returului, în deplasare, de ACS Championas Craiova, scor 65-53. În lupta pentru un loc la Turneul Semifinal, gorjenii vor să treacă și de Viitorul Cluj, o echipă destul de valoroasă, cu talie, dar antrenorul Adrian Roșu este convins că CSM Târgu Jiu poate obține victoria. Pentru a-și trece în cont un nou succes, Adi Roșu le cere elevilor săi să respecte planul de joc, în special pe fază defensivă, dar și concentrare maximă pe toată durata partidei. În cazul unei victorii, CSM Târgu Jiu ar face un pas uriaș pentru îndeplinirea obiectivului.

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Formația clujeană are în componență o serie de jucători înalți, așa că va fi un meci foarte greu, dar pe care-l putem câștiga. Scopul nostru este să ne facem jocul, să fim concentrați și să executăm planul tactic în apărare. Dacă facem acest lucru, sunt de parere că putem să obținem victoria. Sunt convins că vom da tot ce e posibil și că ne vom lupta pentru victorie”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 7
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR 
SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE 2024, ORA 14.30
CSM TÂRGU JIU – CSS VIITORUL CLUJ-NAPOCA

Comment here