Baschet

CN U15 Feminin. CSM Târgu Jiu a încheiat meciurile din Faza a 2-a cu o victorie și o înfrângere. CSM Târgu Jiu a trecut de ACS Sepsi Sfântul Gheorghe, scor 44-41, și-a pierdut contra Dan Dacian București, scor 42-66

Echipa de baschet feminin U15 a CSM Târgu Jiu a încheiat Turneul 2 din Faza a 2-a a Campionatului Național cu o victorie și o înfrângere. Sâmbătă, 2 decembrie, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 44-41 în fața echipei ACS Sepsi Sfântul Gheorghe și-a pierdut contra ACS Dan Dacian București, scor 42-66. Gorjencele așteaptă acum să se încheie toate meciurile din Faza a 2-a pentru a afla dacă merg la Turneul Semifinal. 

Echipa pregătită de Laurențiu Răuț a mers în acest weekend la București, acolo unde a disputat cele două partide din cadrul Turneului 2 din Grupa 2. CSM Târgu Jiu a jucat cu Sepsi Sfântu Gheorghe și Dan Dacian București. Ambele partide s-au disputat sâmbătă, 2 decembrie.

Pentru calificarea directă la Turneul Semifinal, CSM Târgu Jiu trebuia să bifeze două obiective la turneul bucureștean. În primă fază, echipa din Târgu Jiu trebuia să câștige partida cu Sepsi, lucru pe care l-a realizat, scor 44-41, dar nu a reușit să o facă la o diferență mai mare de 4 puncte, ceea ce le-ar fi asigurat gorjencelor calificarea directă, fără a mai aștepta jocul rezultatelor. Laurențiu Răuț a fost mulțumit de prestația echipei de la acest turneu, având în vedere că antrenorul gorjean s-a confruntat cu o serie de probleme medicale la nivelul lotului.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U15 CSM Târgu Jiu: ”Am încheiat acets turneu așa cum ne-am dorit, adică să câștigăm cu Sepsi, dar din păcate nu am reușit să o facem la o diferență mai mare și asta ne face să așteptăm să vedem ce se întâmplă și în celelalte grupe, pentru a vedea dacă ne calificăm la Turneul Semifinal. Până la urmă, ținând cont de problemele de sănătate prin care trece echipa, sunt mulțumit de prestația pe care am avut-o la acest turneu și sper să reușim să ne îmbunătățim jocul pe viitor”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Sara Canavea, Bianca Bliduți, Iulia Merișescu, Ariana Folcuț, Alexia Drăgușin, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

 

Comment here