BaschetJuniori

CN U14 Baschet Masculin / Grupa 8, Turneu 6 / Răzvan Bratoloveanu: „Sunt mulțumit de determinarea copiilor la acest turneu” / REZULTATE

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Târgoviște pentru a disputa meciurile din Turneul 6 din Campionatul Național rezervat categoriei de vârstă U14. În perioada 15-16 aprilie, echipa pregătită de Răzvan Bratoloveanu s-a confruntat cu LPS Galați, Petras Piatra Neamț și CSS Târgoviște. Tinerii baschetbaliști gorjeni au înregistrat o victorie și două înfrângeri.

Pe 15 aprilie, în sala ”Ioan Valerian” din Târgoviște, băieții lui Răzvan Bratoloveanu au început bine primul meci cu echipa din Galați, dar în cele din urmă, gruparea de la malul Dunării, s-a impus în partea a doua meciului. Gorjenii nu au cedat și au reușit să câștige meciul doi, cu echipa din Piatra Neamț. Ultima confruntare, pe 16 aprilie, a fost și cea mai grea pentru baschetbaliștii gorjeni, care au cedat în fața echipei gazdă, din Târgoviște. Răzvan Bratoloveanu ne-a declarat că este mulțumit de evoluția elevilor săi la acest turneu.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 CSM Târgu Jiu baschet masculin: ”În primul meci, împotriva echipei din Galați, am avut o primă repriză excelentă, poate cea mai bună repriză a noastră din acest campionat. Am jucat cu o echipă experimentată, formată din jucători născuți numai în anul 2008 și cu o cu o talie foarte ridicată. Din păcate experiența lor și-a spus cuvântul și noi nu am putut ține pasul până la final, dar a fost un meci în care am avut o atitudine pozitivă, am avut o atitudine potrivită. În meciul doi al turneului ne-am mobilizat foarte bine și am reușit un joc bun încheiat cu o victorie împotriva echipei din Piatra Neamț. La meciul trei, oboseala și valoarea adversarului și-a spus cuvântul, iar echipa din Târgoviște nu ne-a dat mari speranțe din păcate, echipa care a și câștigat turnul cu un bilanț de trei victorii. Sunt însă mulțumit de determinarea copiilor la acest turneu”.

CSM Târgu Jiu: David Scrădeanu, Alexandru Radu Popescu, Rareș Plăstoi, Arin Plăstoi, Patrick Logăscu, Vladimir Gugea, Robert Isvoranu, Daniel Popescu, Andrei Robert Daniel, Lucian Toma, Rareș Sgondea, Darius Anuța. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U14 BASCHET MASCULIN
Târgoviște – 15-16 aprilie 2022
Sala ”Ioan Valerian”

Grupa 8 / Turneu 6
15.04.2022 Ora 12.30 CSM Târgu Jiu – LPS Galați 30-72
15.04.2022 Ora 17.30 CSM Târgu Jiu – ACS Petras Neamț Piatra Neamț 51-46
16.04.2022 Ora 13.00 CSM Târgu Jiu – CSS Târgoviște 21-76

Comment here