BaschetJuniori

CN U14 Baschet Masculin / Grupa 8, Turneu 6 / CSM Târgu Jiu U14, turneu la Târgoviște (15-16 aprilie) / PROGRAM

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu se va deplasa la Târgoviște, unde în perioada 15-16 aprilie, va disputa meciurile din Turneul 6 din Campionatul Național rezervat categoriei de vârstă U14. Tinerii baschetbaliști, pregătiți de Răzvan Bratoloveanu, au fost repartizați în Grupa 8, alături de LPS Galați, Petras Piatra Neamț și CSS Târgoviște. 

Timp de două zile, pe 15 și 16 aprilie, Sala ”Ioan Valerian” din Târgoviște va găzdui partidele retur din Grupa 8. Băieții lui Răvan Bratoloveanu au tras tare la antrenamente în cele două săptămâni care au trecut de la meciurile tur și sunt pregătiți să facă un turneu cât mai bun. Răzvan Bratoloveanu este bucuros că pentru turneul de la Târgoviște are tot lotul la dispoziție. 

Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 CSM Târgu Jiu baschet masculin: ”Am avut o periodă de pregătire de două săptămâni între cele două turnee în care am încercat, ca de fiecare dată și cât de bine putem, să punem la punct jocul echipei. Față de turneul tur mă bucur că am toți băieții apți din punct de vedere sportiv și așa cum am mai spus, mergem la fiecare turneu să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a juca un baschet bun și sunt sigur că dacă vom reuși, atunci ne putem gândi și la victorii”.

CSM Târgu Jiu: David Scrădeanu, Alexandru Radu Popescu, Rareș Plăstoi, Arin Plăstoi, Patrick Logăscu, Vladimir Gugea, Robert Isvoranu, Daniel Popescu, Andrei Robert Daniel, Lucian Toma, Rareș Sgondea, Darius Anuța. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U14 BASCHET MASCULIN
Târgoviște – 15-16 aprilie 2022
Sala Ioan Valerian

Grupa 8 / Turneu 6
15.04.2022 Ora 11.30 CSM Târgu Jiu – LPS Galați
15.04.2022 Ora 20.00 CSM Târgu Jiu – ACS Petras Neamț Piatra Neamț
16.04.2022 Ora 13.00 CSM Târgu Jiu – CSS Târgoviște

Comment here