BaschetJuniori

CN U14 Baschet Feminin / Grupa 3, Turneu 6 / CSM Târgu Jiu U14, turneu la Târgu Jiu(15-16 aprilie) / PROGRAM

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu va disputa pe teren propriu meciurile din Turneul 6 din Grupa 3 din Campionatul Național rezervat categoriei de vârstă U14. Turneul se va desfășura în perioada 15-16 aprilie în Sala Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. 

Pentru echipa pregătită de Adina Pop urmează meciurile retur din Grupa 3, din care mai fac parte ACS Dan Dacian București, ACS Smart Basketball Team Cluj Napoca și CSS Bega Timișoara. Adina Pop ne-a spus elevele sale sunt pregătite și motivate să facă un turneu cât mai bun. 

Adina Pop, antrenoare CSM Târgu Jiu U14 baschet feminin: „Ne-am pregătit intens pentru acest turneu. Deși mai bine de jumătate din lot sunt fete U13, mergem la fiecare meci cu dorința de a da totul pe teren. Fetele sunt motivate, cunoaștem adeversarele de la turneul trecut, știm că nu v-a fi ușor, dar asta nu înseamnă că ne dăm înapoi de la lupta pe teren. Vom încerca să punem în practică ceea ce am făcut la antrenamente și să etalăm un baschet de calitate. Jucăm pe teren propriu acest turneu și îi așteptăm pe toți cei care vor să susțină echipă, să vină alături de acești minunați copii”.

CSM Târgu Jiu: Andreea Iriza, Sara Canavea, Diana Nica, Iulia Rădulea, Elena Mituță, Teodora Zălog, Carla Deaconu, Ștefania Popescu, Maria Rădulea Zamfirescu, Alexia Milodin, Iulia Batoancă, Alexia Dană. Antrenor: Adina Pop.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U14 BASCHET FEMININ
Târgu Jiu – 15-16 aprilie 2022
Sala CN ”Tudor Vladimirescu” 

Grupa 3
15.04.2022 Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București
15.04.2022 Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Team Cluj Napoca
16.04.2022 Ora 11.00 CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara

Comment here