Handbal

CN Tineret Feminin, Etapa 7. Handbalistele lui Andrei Enache au cedat în ultima etapă a turului. Știința București -CSM Târgu Jiu 41-33

Joi, 25 ianuarie, echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care evoluează în Campionatul Național de Tineret, a pierdut partida disputată în deplasare, scor 33-41, în fața grupării bucureștene CSU Știința. Meciul a contat pentru etapa a 7-a din Grupa B. 

Campionatul la nivel de tineret s-a reluat astăzi cu ultima etapă a turului. Pentru primul meci din 2024, echipa pregătită de Andrei Enache s-a deplasat la București pentru duelul cu Știința București. Pauza competițională foarte lungă și-a pus amprenta în anumite momente asupra jocului echipei noastre, dar și faptul că jucătoarele noastre sunt cu doi sau chiar trei ani mai mici față de majoritatea jucătoarelor din campionat. Andrei Enache consideră că echipa a arătat și lucruri pozitive în confruntarea de astăzi. 

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”A fost un meci după care vreau să rămân cu lucrurile pozitive, chiar dacă s-a văzut faptul că am jucat după o pauză de două luni. Sunt convins că experiența de anul acesta și faptul că majoritatea echipelor au în componență jucătoare care sunt cu doi sau chiar trei ani mai mari ca vărstă decât jucătoarele noastre se va vedea in viitor”.

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Ioana Procopie, Alina Ciuchiatu – Raluca Chiriac 3g, Ariana Cercel 5g, Teodora Nicula 2g, Minodora Ancuța 6g, Alesia Cismașu 6g, Cristina Chirea 6g, Valentina Pînișoară 2g, Rebeca Rasoveanu 1g, Maria Antofie, Bianca Bușă 2g. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET
EDIȚIA 2023-2024
SERIA B FEMININ
ETAPA 7
BUCUREȘTI, SALA PANTELIMON
JOI, 25 IANUARIE 2024
ORA 15.00
CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 41-33(22-16)

Etapa viitoare, duminică, 28 ianuarie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu Gloria Buzău. Meciul va începe la ora 12.30.

Comment here