Handbal

CN Tineret Feminin, Etapa 11. CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea disputată în deplasare, scor 22-34, în compania formației Dacia Mioveni

Echipa de handbal feminin tineret a CSM Târgu Jiu a pierdut astăzi confruntarea disputată în deplasare, la Mioveni, scor 22-34, în compania formației Dacia Mioveni. Meciul a contat pentru etapa a 11-a din Seria B a Campionatului Național de Tineret. 

La o lună de zile distanță de precedenta partidă disputată în campionat, handbalistele lui Andrei Enache au reluat miercuri, 13 martie, seria partidelor oficiale din Campionatul Național rezervat echipelor feminine de tineret. Gorjencele s-au deplasat la Mioveni, acolo unde au pierdut în fața echipei gazdă, Dacia Mioveni. Cu un lot mult mai experimentat, format din jucătoare cu 2 și chiar 3 ani mai mari decât handbalistele de la Târgu Jiu, Dacia Mioveni s-a impus cu 34-22, la pauză 17-12.

Echipa lui Andrie Enache a făcut o primă repriză destul de bună, în care elevele sale au arătat atitudine și au dat o replică solidă adversarului. În repriza secundă, deși au avut numeroase oportunități de a marca, fetele lui Andrei Enache nu au fost destul de inspirate în fața porții adverse. Antrenorul gorjean speră ca fetele sale să își revină repede după acest meci și să forțeze victoria la finalul acestei săptămâni, atunci când CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Rapid București. 

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”A fost un meci în care am avut o primă repriză foarte bună, cu multe reușite și cu o atitudine foarte bună. Diametral opusă a fost a doua parte, unde pe fondul ratărilor noastre, gazdele s-au distanțat și au controlat jocul, însă sunt încrezător pentru că majoritatea fetelor de la Mioveni sunt cu 2 chiar 3 ani mai mari decât fetele noastre, ceea ce contează într-o astfel de partidă. E un ușor plus de experiență. Ne întoarcem la antrenamente și ne pregătim de meciul de duminică, cu Rapid. Ne așteptăm la aceeași atitudine din partea fetelor și în meciul contra Rapidului de duminică. Dacă vom avea pe tot parcursul meciului atitudinea pe care am avut-o în prima parte a confruntării de la Mioveni, atunci ne putem gândi, de ce nu, și la o victorie”.

CSM Târgu Jiu Tineret: Dumitru Daria, Raluca Chiriac 3g, Ariana Cercel 3g, Rebeca Rasoveanu 1g, Teodora Nicula 1g, Minodora Ancuța 4g, Alesia Cismașu 4g, Ioana Procopie, Cristina Chirea 6g, Valentina Pînișoară, Maria Antofie, Irina Bușă. Antrenor: Andrei Enache. Preparator: Florentin Stali.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET FEMININ
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 11
MIERCURI, 13 MARTIE 2024
ORA 15.00
SALA SPORTURILOR DIN MIOVENI
DACIA MIOVENI – CSM TÂRGU JIU 34-22(17-12)

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, contra Rapid București. Meciul este programat pentru duminică, 17 martie, de la ora 11.00.

Comment here