Handbal

CN Juniori 3. CSM Târgu Jiu, meci tare în etapa a 2-a din Grupa 3 Valoare. Joi, 21 martie, ora 13.30: CSM Târgu Jiu – ACS Ștefan Birtalan

Joi, 21 martie, echipa de handbal masculin Juniorii 3 CSM Târgu Jiu revine pe teren propriu, într-un meci contra ACS Ștefan Birtalan București. Meciul, care contează pentru etapa a 2-a din Grupa 3 Valoare, va începe la ora 13.30. Gorjenii vor victoria la primul meci pe teren propriu din faza a doua a Campionatului Național. ”Sper ca băieții să joace cu dezinvoltură, fără emoții, și dacă vom pune în practică ce am făcut la antrenamente, cu siguranță vom face un joc bun și vom putea scoate un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul juniorilor 3, Vali Popescu. 

Meci tare la mijlocul acestei săptămâni în faza a doua a Campionatului Național. Joi, Sala Sporturilor va fi gazda unei partide între două echipe care au terminat prima fază a campionatului pe primul loc în seriile în care au fost repartizate. Gorjenii au câștigat Seria I, în timp ce ACS Ștefan Birtalan a fost cea mai bună din Seria H. În acest moment, gorjenii sunt pe locul 2 în G3V, în timp ce oaspeții sunt pe 3, dar cu un meic mai puțin jucat.

Gorjenii au început în forță meciurile din Grupa 3 Valoare, cu o victorie clară, scor 39-29, în deplasare, cu CSM București, în timp ce echipa oaspte, ACS Ștefan Birtalan, este la primul meci din grupă. Gruparea bucureșteană a stat în prima etapă. 

Băieții lui Vali Popescu vor victoria la primul meci pe teren propriu din faza a doua a Campionatului Național.

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Sper ca băieții să joace cu dezinvoltură, fără emoții, cu plăcerea de a juca handbal. Dacă vom pune în practică ce am făcut la antrenamente, cu siguranță vom face un joc bun și vom putea scoate un rezultat pozitiv’‘.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu, Alexandru Ungureanu, Adelin Negrea, Narcis Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL 
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 3 VALOARE
ETAPA 2
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
JOI, 21 MARTIE 2024
ORA 13.30
CSM TÂRGU JIU – ACS ȘTEFAN BIRTALAN 

Comment here