HandbalJuniori

CN Junioare 3 / Junioarele pregătite de Radu Costel, final de sezon

Final de campionat pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu. Handbalistele junioare ar fi trebuit să joace la finalul acestei săptămâni, pe teren propriu, meciul din ultima etapă a Campionatului Național, cu CSS Odorheiu Secuiesc, partidă din etapa a-10-a din Grupa Speranță 3. Echipa adversă a ales însă să nu prezinte la acest meci, astfel că junioarele 3 au intrat în vacanța competițională.

Echipa pregătită de Radu Costel a intrat în vacanță mai repede decât era prevăzut, după ce echipa din Odorheiu Secuiesc a ales să nu se prezinte la acest meci. Echipa din Harghita s-a folosit de regulamentul de desfășurare a competiției, care îi permite acest lucru, spre nemulțumirea antrenorului gorjean care și-ar fi dorit ca echipa sa să încheie campionatul pe teren. Radu Costel a reamintit că indiferent care a fost situația la ora respectivă, CSM Târgu Jiu a onorat competiția și a făcut deplasarea la Odorhei. La final de sezon, Radu Costel ne-a declarat că este mulțumit de progresul elevelor sale și spune că antrenamentele în următoarea perioadă vor fi mult mai lejere, având în vedere că bat la ușă examenele de Evaluare Națională.

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: „Am intrat în vacanță competițională pentru că ultima etapă nu o mai jucăm. Odorhei a ales să nu se prezinte la Târgu Jiu, având acest drept conform regulamentului de desfășurare a competiției. Noi am fost la Odorhei, am făcut 7 ore pe drum, jucându-ne șansa în fiecare confruntare. Am jucat 23 de meciuri în acest sezon, 14 în grupele geografice și 9 în Grupa Speranța. Foarte multe la acest nivel, de junioare 3. Sunt mulțumit de progresul fetelor și de faptul că am încheiat competiția fără accidentări. Vom continua pregătirea, un pic mai lejer și un pic mai rar pentru cele din clasa a 8-a, pentru că urmează Evaluarea Națională”.

Comment here