HandbalJuniori

CN Junioare 3, Grupa Speranță, Etapa 9 / CSS Petroșani – CSM Târgu Jiu 27-16

Handbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu au pierdut în etapa a-9-a, penultima din Grupa Speranță 3 a Campionatului Național, pe terenul echipei CSS Petroșani, scor 16-27. 

Duminică, 8 mai, echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Radu Costel s-a deplasat la Petroșani pentru meciul din etapa a-9-a din Grupa Speranță 3, unde s-a confruntat cu echipa de pe locul 2, CSS Petroșani, echipă care s-a impus la finalul jocului cu 27-16. Și pe reprize scorul a fost favorabil tot gazdelor: 10-4, 8-5, 9-7.  ”O înfrângere venită și pe fondul neatenției pe faza de finalizare”, a fost concluzia la final de meci a antrenorului Radu Costel, care speră totuși ca elevele sale să treacă peste acest eșec și să încheie campionatul cu o victorie pe teren propriu, în ultima etapă, cu Odorheiul Secuiesc.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu junioare 3: ”Nu ne-am prea găsit cadența în penultima etapă de campionat, pe care am derulat-o la Petroșani.  Am pierdut jocul pe fondul neatenției pe faza de finalizare. Cred că s-a instalat deja gândul la vacanță. Se simte, totodată, deconcentrarea pentru că la orizont își face simțită prezența examenul de promovare în clasa a IX-a. Mai avem un joc, cu Odorheiul Secuiesc, pe care încercăm să-l câștigăm și să încheiem campionatul cu o victorie”.

CSM Târgu Jiu: Raluca Chiriac, Cleopatra Pîslaru 1g, Patrizia Ștefu 1g, Alesia Cismașu 4g, Beatrice Popescu 3g, Anisia Bălășin, Vanesa Podărița, Alina Burlan, Elena Bușe 4g, Maria Cîrciumariu 1g, Cătălina Ungureanu, Andreea Mindoiu 1g, Alexandra Popescu 1g. Antrenor: Radu Costel.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
Grupa Speranță 3
Etapa 9
Petroșani – Sala Sporturilor
Duminică 8 mai 2022 Ora 10.30
CSS Petroșani – CSM Târgu Jiu 27-16(10-4, 8-5, 9-7)

CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu în etapa 10, ultima din Grupa Speranță 3 a Campionatului Național, pe teren propriu, pe 14 mai, cu CSS Odorheiul Secuiesc.

Comment here