Handbal

CN Junioare 3, G3V, Etapa 7. CSM Târgu Jiu -ACS Transilvania Brașov 21-28

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 20 aprilie, în prima etapă a returului din Grupa 3 Valoare, scor 21-28, cu ACS Transilvania Brașov. Meciul a contat pentru etapa a 7-a din Grupa 3 Valoare.

Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu și-au reluat astăzi seria meciurilor din Grupa 3 Valoare, cu o partidă disputată pe teren propriu, contra ACS Transilvania Brașov. Pentru handbalistele Paulei Martinescu a fost primul meci din retur. Din păcate, CSM Târgu Jiu nu a reușit nici de această dată să spargă gheața. 

CSM Târgu Jiu a fost cea care a dat tonul reușitelor din Sala Sporturilor și a condus cu 1-0 și 2-1, dup 4 minute de joc. Replica echipei transilvănene a fost una destul de acidă, cu 5 goluri consecutive, pentru 2-6, în minutul 9. Gorjencele au încercat să revină în joc și s-au apropiat la 3 lungimi, scor 8-11, în minutul 18, însă finalul primei reprize a aparținut echipei oaspete, care a urcat la +7, scor 11-18, rezultat cu care s-a intrat la vestiare. 

După pauză, tot echipa oaspete a fost mai prezentă la finalizare și distanța s-a mărit la +11, scor 12-23. Gorjencele au echilibrat meciul și au încercat să mai reducă din diferență până la finalul meciului. S-a terminat 21-28. Paula Martinescu a pus înfrângerea și pe seama oboselii acumulate de jucătoarele titulare pe parcursul acestui sezon. Antrenoarea echipei din Târgu Jiu a văzut însă și partea plină a paharului după această înfrângere. Faptul că unele jucătoare din lot cresc de la meci la meci este un lucru îmbucurător în perspectiva viitorului sezon.

Paula Martinescu, antrenoare Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Joc de uzură astăzi, fără rezultate remarcabile, doar faptul că din spate vin câteva jucătoare cu ambiție, este un aspect care ne încurajează pentru anul viitor. Vom continua să ne antrenăm, să lucrăm la ceea ce ne lipsește momentan și pe viitor sperăm să îmbunătățim performanța din acest sezon. S-a văzut și o ușoară stare de oboseală a titularelor, lucru care este și normal, pentru că ele au susținut în acest an competițional peste 30 de partide oficiale și amicale, iar procentajul victoriilor a fost de peste 75%, iar pentru această performanță sunt mândră de ”panterele” mele și le felicit!”

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Ana Bîrlete 1g, Cleopatra Pîslaru 4g, Raisa Pagnejer 9g, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 1g, Sara Dungă, Yasmina Sfiea, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 3g, Antonia Vîrțan 1g, Maria Cojocaru, Carla Logăscu 2g, Ștefania Ciobanu. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II
GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 7
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024, ORA 12.30
CSM TÂRGU JIU – ACS TRANSILVANIA BRAȘOV 21-28(11-18)

Etapa viitoare, pe 27 aprilie, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul liderului, CSM Corona Brașov. 

Comment here