Handbal

CN Junioare 3, Etapa 7. Junioarele 3 CSM Târgu Jiu încep returul în G3V. Sâmbătă, 20 aprilie, ora 12.30: CSM Târgu Jiu – ACS Transilvania Brașov

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu începe în acest weekend returul din Grupa 3 Valoare. Echipa pregătită de Paula Martinescu va juca pe teren propriu, cu ACS Transilvania Brașov. Meciul de sâmbătă, 20 aprilie, va începe la ora 12.30 și contează pentru etapa a 7-a din Grupa 3 Valoare.

După o pauză de două săptămâni, junioarele 3 revin pe parchetul din Sala Sporturilor într-o nouă confruntare din Grupa 3 Valoare. Handbalistele Paulei Martinescu primesc vizita echipei de pe locul 3, Transilvania Brașov. După ce și a îndeplinit obiectivul, acela de accede în Grupele Valoare, Paula Martinescu vrea să se folosească din plin de aceste meciuri pentru a rula întreg lotul. Majoritatea jucătoarelor care evoluează acum vor face parte și în sezonul viitor din lotul echipei gorjene, astfel că meciurile din această perioadă sunt extrem de benefice pentru a căpăta experiență în privința viitorului sezon, atunci când obiectivele vor fi cu mult mai îndrăznețe.

Paula Martinescu, antrenoare Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Începem returul în aventura ”panterelor” din Grupa 3 Valoare cu dorința de a presta un joc bun, dar mai ales voi încerca să folosesc tot lotul, pentru că mare parte din aceste jucătoare vor evolua și în sezonul viitor la junioare 3, iar ele trebuie să capete o mai mare experiență. Astfel, experiența din aceste meciuri oficiale, cumulată cu antrenamente și ambiție, pot duce la perfecționarea jocului, iar în sezonul viitor, panterele pot depăși performanța acestui sezon, și anume să atacăm Turneul Final. Forța Panterele!”

CSM Târgu Jiu: Raisa Pagnejer, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Ștefania Chimerel, Ștefania Ciobanu, Antonia Vîrțan, Alexia Vîrțan, Teodora Rușeț, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Raisa Ion, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Yasmina Sfiea, Sara Dungă, Daniela Țoțan. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II
GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 7
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024, ORA 12.30
CSM TÂRGU JIU – ACS TRANSILVANIA BRAȘOV

Comment here