HandbalJuniori

CN Junioare 3 / Etapa 3, Grupa Speranță 3 / CSS Sibiu – CSM Târgu Jiu / Radu Costel: „Va fi un meci dificil, dar plecăm la Sibiu cu gândul la victorie”

După startul în forță, cu două victorii consecutive în primele două etape din Grupa Speranță 3, echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu se deplasează în Ardeal, pentru meciul cu CSS Sibiu. Meciul din etapa a-3-a dintre CSS Sibiu și CSM Târgu Jiu este programat pentru sâmbătă, 26 martie, de la ora 13.30, în Sala Transilvania, acolo unde echipa pregătită de Radu Costel vrea să își continue seria bună din partea a doua a campionatului cu încă un succes. „Plecăm la Sibiu cu gândul la victorie”, ne-a declarat antrenorul Radu Costel, cu o zi înaintea duelului de la Sibiu.

Confruntarea de la Sibiu va opune cele mai bune două echipe din clasament în acest moment. Pe de o parte, CSM Târgu Jiu, care după primele două etape este liderul Grupei Speranță 3, cu 11 puncte acumulate, iar pe de cealalată parte CSS Sibiu, echipa gazdă, care este pe locul 2, cu 10 puncte. În acest caz putem vorbi de primul derby al acestei serii. Radu Costel se așteaptă la un meci dificil, în special prin prisma faptului că antrenorul gorjean se confruntă cu ceva probleme de lot înaintea acestui meci.

Radu Costel, antrenor echipa de handbal CSM Târgu Jiu junioare 3: „Plecăm la Sibiu cu gândul la victorie, dar sunt conștient că ne va fi extrem de greu, pentru că nu vom avea deloc bancă de rezerve. Sâmbătă și duminică este programat la Rovinari turneul junioarelor 4, astfel că vom lăsa acasă 3 jucătoare: Cleopatra Pâslaru, Ana Bîrlete și Diana Ștefu. Nu le vom avea la Sibiu nici pe Catrinel Aniniș și Maria Cîrciumariu pentru că, în aceeași zi, sunt programate olimpiadele școlare la matematică și engleză, în care cele două sunt implicate. La capitolul „probleme de lot” o pot adăuga și pe Ștefi Bușe, încă în recuperare după o entorsă,  o putem folosi doar ca executant de 7 m, dar și pe Alesia Cismașu, care acuză dureri la brațul de aruncare, după o căzătură la sesiunea de pregătire de miercuri. Vom încerca să ținem trena, însă nu știu dacă ne va ajunge combustibilul pentru toate cele 60 de minute. Sper să aduc echipa sănătoasă la Târgu Jiu și nu ne rămâne decât să ne concentrăm atenția către jocul viitor, împotriva trupei din Petroșani, programat în weekend-ul viitor la Sala Sporturilor”.

CSM Târgu Jiu: Vanesa Podărița, Anisia Bălășin(portari) – Raluca Chiriac, Alesia Cismașu, Alina Burlan, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Cătălina Ungureanu, Andreea Mindoiu, Ștefania Bușe. Antrenor: Radu Costel. 

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ JUNIOARE 3 
Campionatul Național Junioare 3
Grupa Speranță 3 / Etapa 3
Sibiu Sala Transilvania

Sâmbătă 26 martie 2022
Ora 13.30

CSS Sibiu – CSM Târgu Jiu 

Comment here