HandbalJuniori

CN Junioare 3, Etapa 14 / Vineri, 18 februarie, ora 13.30 / CSM Slatina – CSM Târgu Jiu

Final de săptămână plin pentru echipele de handbal și baschet ale CSM Târgu Jiu, angrenate în campionatele naționale de juniori sau seniori. Prima echipă care deschide seria meciurilor din weekend este grupa de junioare 3 handbal feminin a CSM Târgu Jiu, pregătită de Radu Costel. Junioarele 3 încheie prima parte a campionatului cu un meci în deplasare, pe terenul liderului din Seria G, CSM Slatina. Partida este programată pentru vineri, 18 februarie, de la ora 13.30. 

Echipa pregătită de Radu Costel și-a asigurat locul 3 în Seria G și calificarea în următoarea fază a competiției, Grupele Speranță. Chiar dacă are deja calificarea acontată și nu poate conta la Slatina pe trei dintre jucătoarele sale, angrenate în diferite concursuri școlare naționale, antrenorul tinerelor handbaliste a anunțat că echipa sa nu va merge la Slatina în plimbare. Partida cu liderul Seriei G, CSM Slatina, o echipă puternică la acest nivel juvenil, este o bună oportunitate pentru formația gorjeană de a se pregăti pentru viitoarele confruntări din următoarea fază a competiției.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Jucăm cu liderul seriei, la Slatina, unde ne așteaptă un meci dificil. În primul rând ne ducem cu scopul de a prezenta un joc bun și de a reveni la Târgu Jiu cu toată echipa validă. Chiar dacă nu avem niciun obiectiv major la această întâlnire, pentru că ierarhia a fost deja stabilită, noi având adjudecat locul 3 încă de runda anterioară, nu vom merge, totuși, la plimbare. Mergem la Slatina cu gândul de a pune în practică lucrurile bune exersate la antrenamente. Pentru această partidă avem trei jucătoare care nu vor face deplasarea, Catrinel Aniniș, Cătălina Ungureanu și Maria Cîrciumariu, acestea având programate, în ziua jocului, câteva concursuri naționale la școală”.

CSM Târgu Jiu J3: Vanesa Podărița, Raluca Chiriac, Alesia Cismașu, Alina Burlan, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Andreea Mindoiu, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Patrizia Ștefu, Ștefania Bușe. Antrenor: Radu Costel.

În următoarea fază a competiției, Turneu Semifinal Speranță, CSM Târgu Jiu va fi repartizată în Seria C, care va avea, cel mai probabil, următoarea componență: CSM Târgu Jiu, HCM Craiova, CSS Sibiu, LPS FL. Fleșeriu Sebeș, CSS Odorheiu Secuiesc și CSS Viitorul Cluj.

 

Comment here