HandbalJuniori

CN Junioare 3, Etapa 14 / CSM Târgu Jiu Junioare 3 a terminat prima parte a campionatului pe locul 3 în clasamentul Seriei G şi s-a calificat în Grupele Speranţă

Echipa de handbal feminin junioare 3 a încheiat prima parte a campionatului cu un meci în deplasare, pe terenul liderului din Seria G, CSM Slatina. Gazdele s-a impus cu 57-22. Partida s-a jucat vineri, 18 februarie, de la ora 13.30. CSM Târgu Jiu a terminat prima parte a competiţiei pe locul 3 în clasamentul Seriei G şi s-a calificat în faza următoare, în Grupele Speranţă. Partea a doua a campionatului va demara pe 12 martie.

Grupa de junioare 3 handbal feminin a CSM Târgu Jiu, pregătită de Radu Costel, a avut parte de o deplasare foarte grea, în chiar ultima etapă a primei părţi de campionat. Cu un lot restrâns, pentru că trei dintre jucătoare nu au făcut deplasarea, Catrinel Aniniș, Cătălina Ungureanu și Maria Cîrciumariu, acestea având programate, în ziua jocului, câteva concursuri naționale la școală, dar şi cu câteva jucătoare pe bancă la o categorie de vârstă mai mică decât majoritatea adversarelor lor, CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea de la Slatina. Radu Costel ne-a explicat care au fost motivele care au dus la diferenţa de scor de pe tabelă. 

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Un meci greu, aşa cum ne aşteptam, în care nu ne-a interesat absolut deloc rezultatul. Am acordat minute destul de multe tuturor jucătoarelor pe care le-am avut la dispoziţie. Apărarea agresivă impusă în faţa principalelor noastre marcatoare, Alesia Cismaşu şi Raluca Chiriac, dar şi un contraatac destul de bine pus la punct, au facut ca distanţa dintre noi şi adversare, pe tabelă, să fie atât de mare. Per ansamblu, pot să mă declar mulţumit de modul cum s-au prezentat fetele pe teren, menţionând aici că pe banca de rezerve am avut doar 4 jucatoare, iar 3 dintre acestea fiind născute 2009. Am încheiat ultimul joc din Grupele Geografice, am rămas pe locul al treilea astfel că, începand de luni, vom relua pregătirile pentru viitoarele dispute din Grupele Speranţă”.

Fetele noastre merită felicitate pentru parcursul excelent din prima parte a campionatului, pentru clasarea pe podium şi calificarea în Grupele Speranţă. Au crescut frumos la CSM Târgu Jiu, şi suntem siguri că drumul acestor minunate sportive duce, aşa cum arată şi săgeata din imagine, doar către marea performanţă. Le dorim mult succes în următoarea fază a campionatului!

CSM Târgu Jiu J3: Vanesa Podărița, Raluca Chiriac 5g, Alesia Cismașu 6g, Alina Burlan, Alexandra Popescu 1g, Beatrice Popescu 3g, Andreea Mindoiu 3g, Ana Bîrlete 2g, Cleopatra Pîslaru 2g, Patrizia Ștefu, Ștefania Bușe. Antrenor: Radu Costel.

În următoarea fază a competiției, Turneu Semifinal Speranță, CSM Târgu Jiu va fi repartizată în Seria C, iar la această oră, grupa are următoarea componență: CSM Târgu Jiu, HC Univ. FEFS Craiova, CSS Sibiu, CSS Petroşani, CSS Odorheiu Secuiesc și CSS Viitorul Cluj.

 

Comment here